BO Diyet çorba kullananlar şikayetleri paylaşıyor!

bo diyet çorba ile zayıflayanlar
bo diyet çorba ile zayıflayanlar

Bir insan çorba içerek kilo verebilir mi? Teknik olarak evet, mümkündür. Peki bo diyet çorba işe yarıyor mu? Bu soruya kimi insanlar evet cevabını verirken kimileri de hayır, işe yaramıyor veya memnun kalmadım şeklinde cevaplar veriyor. Bu haberde bo diyet çorba kullananlar, kullanmış oldukları bo ürünleri ile alakalı hem memnuniyetlerini hem de -varsa- şikayetleri paylaşıyorlar.

Kilo vermenin kolay bir iş olmadığını sizler de benim gibi anlamışsınızdır. Tam 3 aydır boğazımdan kısarak kilo vermeye çalışsam da maalesef bir noktaya kadar ilerleyerek ödem atmaktan öteye gidemiyorum. Bilmiyorum bu durum sizde de öyle midir?

BO diyet çorba nedir?

BO diyet çorba, içerisinde değişik bitkilerin bulunduğu ve sadece 54 kalori olan bir diyet ürünüdür. Detaylı olarak baktığımızda biber, havuç, soğan, maydanoz, domates gibi sebzelerin parçacıklarının yanı sıra, kereviz tozu, dibek biberi, tuz, tıbbi nişasta, pırasa tozu, maltodekstrin, kişniş tohumu, xanthan tozu gibi doğal bileşenler de bulunmaktadır.

Bo diyet çorba kullananlar

1 paket bo zayıflama diyet çorbası içerisinde 30 adet günlük çorbanız bulunmaktadır. Yani satın alacağınız 1 kutu içerisinde 1 aylık yetecek kadar çorbanız bulunuyor. Her bir paket bir öğün yerine geçmektedir ve başka bir şey ile kullanılmaması gerekiyor.

Bo diyet çorba tarifi

Satın alacağınız ürünün içerisinde hazırlanışı ile alakalı detayları bulacaksınız ancak yine de belirtmek gerekirse şu aşamaları takip edebilirsiniz.

  • 1 paket diyet çorbası tek kullanımlıktır.
  • Öğle yemeği yerine kullanılmalıdır.
  • Sıcak suyun içerisine boşaltınız.
  • Yaklaşık 2-3 dakika boyunca karıştırınız.
  • Bütün maddeler çözündükten sonra soğutmadan içiniz.
Aralıklı oruç diyeti
Aralıklı oruç diyeti hakkında kafanızda soru işaretleri mi var? Bu haberimizi inceleyerek aralıklı oruç diyeti hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz…

BO diyet çorba kullananlar

Satışı yapılan internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre bo diyet zayıflama çorbanın içerisinde katkı maddesi veya koruyucu madde bulunmamaktadır. Güneş ışığından korunması tavsiye edilirken çocukların ulaşamayacağı yerlede muhafaza edilmesi gerektiği belirtilmektedir. Bu nedenle bo diyet çorba kullananlar ürün hakkında neler söylemiştir, kullanıcı yorumları incelemenizi tavsiye ederiz.

Her zaman doğru yorumları okumuyor olabilirsiniz!

Bu arada sizlere birşey hatırlatmak istiyoruz. Genel olarak baktığımız zaman internette bir ürün hakkında insanlar memnun kalmadıkları zaman şikayetleri dile getirirler. Memnun kaldıkları ürünler hakkında yorum yapan, tavsiyede bulunan kişi sayısı çok azdır. Eğer diyet çorbası ile alakalı çok fazla şikayet okuduysanız bu gerçekten kötü olduğu anlamına gelmeyebilir. Sadece bir hatırlatma yapmak istedik, karar elbette sizlerindir.

Bo diyet çorba şikayet hakkında

Her ne kadar diyet ürünü olsa ve iddia edildiğine göre yan etkileri olmasa da bo diyet çorba şikayet / şikayetleri paylaşanlar da yok değildir. Dilerseniz şikayetvar.com veya benzer yorum sitelerine bakarak ürün hakkında insanların neden memnun kalmadıklarını inceleyebilirsiniz. Bu haberin altında bulunan diyet çorbası kullanıcı yorumları bölümünden de ürün hakkında paylaşılan görüşleri okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi
1 ayda 8 kilo diyeti ile siz de sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Görselin üzerine tıklayarak ilgili habere gidebilir, detayları öğrenebilirsiniz.

Kullanmadan önce bilmeniz gerekenler!

Az önce de ifade ettiğim üzere yan etkileri olmadığı söylense de bazı durumlarda, bazı kimselerin kullanmaması gerekiyor. İşte bo diyet bitkisel çorbayı kullanmaması gereken kişiler:

  • Bilmeniz gerekiyor ki bu ürün bir ilaç değildir.
  • Gıda takviyesi olarak kullanacağınız bu ürün %100 kilo verme garantisi sunmaz.
  • Emziren kadınların ve hamilelerin kullanması yasaktır.
  • Eğer süt veya süt ürünlerine karşı alerjiniz varsa kullanmamanız gerekiyor.
  • Eğer 18 yaşından küçükseniz kullanmanız tavsiye edilmiyor.
  • Tansiyon, kalp rahatsızlıkları, şeker hastalığı, böbrek hastalıkları varsa kullanmanız yasaktır.
  • Başka bir kilo vermeye yardımcı ürün kullanıyorsanız bu ürünü kullanmayınız.
  • Günde en fazla 1 defa kullanmanız gerekiyor.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Benim şimdilik bu ürün ile alakalı söyleyeceklerim bu kadar olup, ürünün resmi facebook sayfasını veya instagram sayfasını ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilirsiniz.  Siz diyet çorbası hakkında neler düşünüyorsunuz? Gerçekten işe yarayan bir ürün müdür? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Zeynep Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
BO Diyet çorba kullananlar şikayetleri paylaşıyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ben bir şey yediğim zaman tadının hoşuma gitmesini isterim. Kolay kolay sevmediğim, sevemediğim şeyleri yemem. Bo diyet çorba hoşuma gitti, kullandım ve kilolarımın da gittiğini hissediyorum. Kendime bir hedef verdim. O zamana kadar tartıya çıkmayacağım. O gün geldiği zaman çıkıp, kaç kilo gittiğini veya gitmediğini size bildireceğim.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!