Burak Özçivit Kimdir? Kaç yaşında ve oynadığı diziler, filmler

burak özçivit biyografisi
burak özçivit biyografisi

Kuruluş Osman dizisinin reyting ölçümlerinde zirvede yer alması nedeni ile dizinin ana karakterini canlandıran Burak Özçivit hakkında merak edilen detaylar ciddi oranda artış gösterdi. Burak Özçivit Kimdir? Nerelerde Rol Aldı? Gibi sorularda cevapları merak edilen sorular arasında yer almaktadır.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit 1984 yılında Aralık ayının 24’ünde doğmuştur. Marmara Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümü mezunudur. İstanbul’da doğmuştur ama aslen Gaziantep’lidir. Burak Özçivit kimdir sorusunun cevabını öğrenme sonrasında oyuncu hakkında daha bilgi öğrenme aşamasına geçilebilir.

Burak özçivit kimdir?
Burak özçivit kimdir?

Oyuncu ilk olarak 2003 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak yarışmada gelecek vaat eden kişi olarak seçilmiştir. Burak Özçivit nereli diye merak edenler için oyuncunun İstanbul doğumlu olmasına rağmen aslen Gaziantepli olduğu belirtilmişti.

Dünyanın en iyi mankeni seçilmişti

Burak Özçivit’in oyunculuk kariyeri dünyadaki en iyi manken olarak seçilmesi sonrasında başlamıştır. Bu yarışmaya katılma süreci 2005 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasına tekrar katılması ve yarışmada Türkiye’nin en iyi mankeni seçilmesi ile başlamıştır.

Burak özçivit resimleri
Burak özçivit resimleri

Burak Özçivit oyunculuk kariyeri mankenlik sonrasında başlamıştır denilebilir. Çünkü oyuncu bir süre mankenlik ajanslarında görev alma sonrasında televizyon dizileri ile sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır.

Oyunculuk Kariyeri Hakkında

İlk olarak Eksi 18 isimli televizyon dizisi ile sektöre giriş yapmıştır. Dizide komiser Murat karakterini canlandırmıştır. Bu diziden sonra sinema film çekimlerine geçiş yapmıştır.

2007 yılının Kasım ayında gösterime başlayan Musallat filmi ile sinema film çekimlerinde de rol alabileceğini göstermiştir. Bu film sonrasında Kartal Tibet tarafından yönetmenliği yapılan ve Kanal D ekranlarında gösterilen ‘Zoraki Koca’ isimli tv dizisi ekranlarda yerini almıştır.

Burak özçivit kaç yaşında
Burak özçivit kaç yaşında

Sonrasında ise yaz mevsiminde tv ekranında gösterilen ‘ Baba Ocağı’ isimli dizide rol almıştır. 2008 yılının yaz mevsiminde gösterime giren tv dizisinde Güven adlı karakteri canlandırmıştır.

Burak Özçivit’in oynadığı diziler

Burak Özçivit hangi dizilerde oynadı sorusu için oyuncunun dizi kariyerine bakılması yeterlidir. Baba Ocağı dizisi sonrasında Gossip Girl dizisinden ilham alınarak çekimleri yapılan Küçük Sırlar isimli televizyon dizisinde Çetin karakterini canlandırmıştır.

Dizilerde oynama kariyerini izleyicilerin büyük ilgisini çeken ve 2011- 2013 yılında gösterime giren Muhteşem Yüzyıl tv dizisinde Malkoçoğlu gibi dizinin kilit karakterlerinden birini canlandırmıştır.

Burak özçivit'in eşi fahriye evcen resimleri
Burak özçivit’in eşi fahriye evcen resimleri

Burak Özçivit’in rol aldığı diziler arasında önemli bir dönüm noktası olan Muhteşem Yüzyıl dizisi sonrasında sinema filmi olan Malkoçoğlu için çekim hazırlık süreci başlamıştır.

Burak Özçivit oyunculuk kariyerini 2013 yılı içinde Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılmış olan Çalıkuşu romanıyla aynı ismi taşıyan romandan televizyona uyarlanan tv dizisiyle sürdürmüştür. Bu arada instagram hesabını takip etmek isterseniz >> @burakozcivit

Fahriye Evcen ile birlikte çalıştı

Çalıkuşu dizisinde Kamran karakterini canlandırmıştır. Oyuncu bu dizide Fahriye Evcen, Begüm Kütük ile birlikte rol almıştır. Bu dizi sonrasında 23 Ocak 2015’te sinemalarda gösterime girmiş olan sinema filmi ile kariyerini sürdürmüştür.

burak özçivit pinterest resimleri
burak özçivit pinterest resimleri

Burak Özçivit oyunculuk kariyeri içinde yer alan Aşk Sana Benzer adlı bu filmde ana karakteri canlandıran Burak Özçivit Fahriye Evcen, Yavuz Bingöl ve Selim Bayraktar ile beraber oynamıştır.

Bu film sonrasında uzun zaman birlikte olamayan iki kardeşin bir araya gelme hikayesini konu alan Kardeşim Benim ismini taşıyan film ile başrol görevini üstlenmiştir. Filmde kendisine Aslı Enver ve Murat Boz eşlik etmiştir.

Star televizyonunda gösterilen Kara Sevda dizisinde de rol almıştır. Dizide Neslihan Atagül ile başrol oynayan oyuncuya Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Zerrin Tekindor ve Kürşat Alnıaçık eşlik etmiştir. Son olarak Can Feda sinema filminde rol almıştır. Filmde başrolde oynamıştır.

Kuruluş osman dizisi haberleri

Son olarak rol aldığı kuruluş osman dizisi ile alakalı daha fazla bilgiye ve dizi haberlerine ulaşmak için kuruluş osman dizisi haberleri bağlantısına tıklayınız.

Recep Uysal / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Burak Özçivit Kimdir? Kaç yaşında ve oynadığı diziler, filmler
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!