Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler olacak? Yeni isimler geldi!

Kuruluş osman yeni sezon oyuncuları
Kuruluş osman yeni sezon oyuncuları

Jodd.net Detay – Kuruluş Osman dizisi yayına girmeden gündem olmayı başaran dizilerden biri. Dizinin tarihsel anlamda bir döneme ışık tutması nedeni ile Kuruluş Osman dizisi yeni sezon kadrosunda kimler olacak sorusu cevabı merak edilen konulardan biri.

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları

Dizi kadrosu neden merak edilir diye soru soranlar olabilir. Bu soruyu basitçe cevaplamak mümkündür. Bir dizide rol alacak olan oyuncuların izleyici tarafından onaylanması izleyicilerin diziye gösterecekleri ilginin seviyesini de belirleyici faktörlerden biridir.

Kuruluş Osman dizisi yeni sezon kadrosu bu detaylar göz önünde bulundurularak seçim yapılmakta. Kuruluş Osman dizisinin Diriliş Ertuğrul dizi devamı niteliğinde olması dizide rol alacak olan oyuncu seçiminin de dikkatli şekilde yapılmasını gerektirmektedir.

Kuruluş osman dizisi nerede çekiliyor?
Kuruluş osman dizisi nerede çekiliyor?

Yeni oyuncular diziye katıldı

Kuruluş Osman dizisi yeni sezon kadro oyuncuları arasında dizinin ilk sezonunda Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Nurettin Sönmez, Ayşegül Günay ve Saruhan Hünel gibi oyuncular bulunmaktadır.

  • Burak Özçivit
  • Ragıp Savaş
  • Nurettin Sönmez
  • Ayşegül Günay
  • Saruhan Güneşl
  • Yurdaer Okur
  • Çağrı Şensoy
  • Burak Çelik

Zamanla oyuncu kadrosu giderek genişletildi. Çünkü dizinin farklı konular açarak ilerleme göstermesi nedeniyle doğal bir sonuç olarak oyuncu kadrosunun genişlemesi söz konusu oluyor.

Kuruluş Osman dizisi yeni sezon için Yurdaer Okur ‘Balgay’, Çağrı Şensoy ‘Berkutay’ ve Burak Çelik ‘Kongar’ karakterleriyle katılacakları duyuruldu.

2020 sigara zammı yeni güncel sigara fiyatlari
2020 sigara zammı yeni güncel sigara fiyatlari

Kuruluş Osman için yeni çalışmalar yapılıyor

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci boyunca dizinin yeni bölümlerinin çekimleri durdurulmuştu. Verilen aradan sonra dizide senaryonun ilerleyebilmesi adına birtakım yenilikler yapılmasının planlandığı belirtiliyor.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları yeni dönemde kadrosunu daha da genişleteceği tahmin ediliyor. Bunun da senaryo genişlemesinin sonucu olacağı belirtilmekte. Yeni sezon için kadroya dahil edilmesi planlanan oyuncu kadrosunda yer alacak oyuncular;

Bahadır bey rolünü canlandıracak olan Çağkan Çulha ve Sungur tekin bey rolünü canlandıracak olan Sezgin Erdemir. Dizinin başlangıcı niteliği olan Diriliş Ertuğrul dizisi 9 sezon boyunca devam etmişti.

Kuruluş osman oyuncuları 2020 kadrosu
Kuruluş osman oyuncuları 2020 kadrosu

Kuruluş Osman dizisi yorumları

Kuruluş Osman yeni katılan oyuncular daha önce de çeşitli geniş kadrolu dizilerde rol aldıkları için izleyici kitlesinin yabancı olmadığı isimler olarak bilinmekteler.

Bu diziler arasında Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, Kertenkele, Arka Sokaklar ve Adanalı gibi izleyicilerin severek izledikleri televizyon dizileri bulunuyor. İzleyicilerin bir kesiminin tanıması diziye olumlu yansımaktadır.

Recep Uysal / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler olacak? Yeni isimler geldi!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!