Alevlerin ardından oyuncuları seçilmeye başlandı!

Alevlerin ardından oyuncuları 2020-2021 sezonu
Alevlerin ardından oyuncuları 2020-2021 sezonu

Alevlerin ardından oyuncuları | Ay Yapım’ın yeni projesi alevlerin ardından dizisi ile alakalı çalışmalar koronavirüs sürecinde başladı. Bu haberimizde alevlerin ardından dizisinde rol alacak oyuncu kadrosu, dizinin konusu, çekimleri nerede yapılıyor gibi soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

Dizi henüz yeni bir dizi olmasına rağmen şimdiden binlerce kişinin dikkatini çekmiş durumda. Elbette bunda dizide rol alabilecek oyuncuların önceki performansları etkili olmuştur. Henüz dizinin oyuncu seçmeleri devam etmektedir. Dizi ile alakalı son dakika gelişmeleri takip etmek için alevlerin ardından haberleri bağlantısına tıklayınız.

Alevlerin ardından oyuncuları

demet evgar resimleri
demet evgar resimleri

Zaman içerisinde bütün oyuncu kadrosu burada paylaşılacaktır. Fakat şu anda dizide kadın başrol oyuncusu olması için birkaç kişiye teklif götürüldü bile. Teklifi kim kabul edecek, kimi dizide izleyeceğiz bekleyip göreceğiz. İşte o isimler:

  • Demet Evgar
  • Bahar Şahin
  • Hazar Ergüçlü

Bir de erkek başrol oyuncusu var elbette. Şimdilik 1 kişi üzerinde duruluyor olsa da bu konuda son karar verilmemiştir. O da Berker Güven’dir. AyYapım’ın üzerinde çalıştığı bu yeni proje ile alakalı şimdilik bildiğimiz detaylar bu kadar olup gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Lütfen Jodd Haber’i takipte kalın.

Hazar ergüçlü resimleri
Hazar ergüçlü resimleri

Alevlerin ardından dizisi hakkında

Çukur dizisi ve Babil dizisi yakın tarihte sezon finali yapmıştı. Oldukça popüler olan bu dizilerin yapımcı firması Ay Yapım’ın şimdilerde üzerinde durduğu alevlerin ardından dizisi ile alakalı oyuncu kadrosu arayışları devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturacağını kesin bir dille söyleyebiliriz.

ATV’de yayınlanması beklenen dizi ile alakalı sizler de merak ettiğiniz, kafanıza takılan ve dizi ile alakalı bildiğiniz haberleri yorum alanından alevlerin ardından dizisi oyuncuları başlıklı bu konuda paylaşabilirsiniz.

Osman Yıldız / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Alevlerin ardından oyuncuları seçilmeye başlandı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!