Sefirin kızı dizisi tekrar bölümleri ile yayınlanacak

sefirin kizi sezon finali tekrar
sefirin kizi sezon finali tekrar

Star TV’de yayınlanan ve çok sevilen dizi Sefirin Kızı’ndan şaşırtan bir karar geldi. Engin Akyürek ile Neslihan Atagül D.’nin birlikte başrol oynadıkları dizi 1 Temmuzda tekrarları ile yayınlanacak.

Geçen hafta koronavirüs tedbirleri kapsamında sezon finali yapmış ve sezon finali bölümü çok izlenmişti. Dizi ve kanal ortak karar olarak sezon finali çok izlenen bu diziyi tekrar bölümleri ile seyirciye sunmaya yönelik harekete geçtiler.

NARE VE SANCAR BİRLİK OLDU

Uraz K., Hivda Zizan A., Doğukan Polat, Esra Kızıldoğan, Tülin Yazkan gibi önemli isimlerin rol aldığı ve yönetmenliğini de Emre Kabakuşak’ın üstelendiği dizide senaryo kısmı ise Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait idi.

Nare ile Sancar’ın yaşadığı hem maceraları hem de diyalogları konu alan dizi şimdi ise kızları Melek için bir olmuşlar ve kaybolan kızlarının peşine düşmüşlerdir. İkisin de ortak hedefi kızlarını güç birliği ile bulmak bulduktan sonra da velayet davasında kozlarını paylaşmaktır. Kız kayıp olduğu içinse velayet davasında bir ertelenme söz konusu olmuştur.

Gediz ise Melek’in kaybolduğundan ve ortada dönen bir velayet davası olduğundan habersiz olduğu için kendisini çok kötü ve yabancı hissetmeye başlamıştır fakat tam bu sırada Gediz’e bir haber gelir. Bu haber Gediz’i olayların dışında iken tam da ortasına bırakır.

KAHRAMAN YİNE YANLIŞ YAPTI

Kahraman’ın ise kendince izlemekte olduğu yol ne yazık ki Sancar’ın ölümle burun buruna gelmesine neden olur. Melek’in bulunup bulunmayacağı, Sancar’ın ölüp ölmeyeceği hepsi merak edilen konular arasındasındır. Dizi tam da bunları anlatmaktadır.

Sezon finalinde ekranlara tüm izleyiciyi kitleyen bu dizi tekrar bölümleri ile farklı kişilere de ulaşmayı hedeflemiş gibi görünüyor. Eğer izlemediyseniz bu dizinin tekrar bölümlerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz!

Sare Türk / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sefirin kızı dizisi tekrar bölümleri ile yayınlanacak
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!