Saygı dizisinin başrol oyuncuları netleşti! İşte 2020 oyuncu kadrosu

Saygı dizisi oyuncuları
Saygı dizisi oyuncuları

Merakla Beklenen Saygı Dizisinin Başrolleri: Miray Daner ve Boran Kuzum! BLU’da yayınlanacak olan saygı dizisinin başrol oyuncuları geçtiğimiz günlerde netleşti. Buna göre dizide rol alacak oyuncuların isimleri şu şekildedir:

SAYGI DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmeni henüz netleşmeyen ve başrollerinde Boran Kuzum ile Miray Daner olan Saygı dizisini diğer dizilerden ayıran en önemli özelliği sadece 8 bölüm sürecek olması. Bu dizinin konusu ise Behzat Ç.’nin anti kahramanı olarak adlandırabileceğimiz Ercüment Çözer’in öyküsü olacak. Yozlaşmaya sitem eden ve bu durumu kendi yöntemleri ile sağlamaya çalışan Ercüment Çözer hikayesine devam ederken aynı yola baş koymuş iki kişiyle karşılaşır. Son olarak bu dizinin Blu TV’de yayınlanacağı söylenmişti.

SAYGI’DAN MÜJDE! ÇEKİMLER BAŞLADI

Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum gibi başarılı oyuncuların yer alacağı Blu TV’nin yeni dizisi Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi ekip olarak toplanarak hazırlıklarını tamamladı. Set böylece başlamış oldu. Bu dizinin meraklıları da setin başlaması haberine sevinmiş görünüyor.

Koronavirüs salgını sonrası diziler setlere ve tüm çekimlere ara verince yeni başlayacak diziler de çekimlerinde ve provalarında bazı değişiklikler yaptı. Saygı dizisi de karantina sürecinde provalarını online olarak oyuncular ile devam ettirdi. Bu dizide hem gerilim hem de romantizm olacak, seyirciler ile buluşacak ve beğenisine sunulacak.

SAYGI DİZİSİ MERAKLA BEKLENİYOR

Blu TV son dönemlerde çok başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Dijital medya platformunda yayınlanan dizileri ile konuşulan Blu TV’nin son yayınlayacağı dizi olan Saygı dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenmekteydi. Kısa sürecek olan bu dizinin seti ise başlamış durumda.

MESUT ÇELİK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Saygı dizisinin başrol oyuncuları netleşti! İşte 2020 oyuncu kadrosu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!