Ekrem İmamoğlu, sınıf arkadaşı Fatih Portakal hakkında konuştu

ekrem imamoglu fatih portakal yorumu
ekrem imamoglu fatih portakal yorumu

2019 yılında yerel seçimlerde Fatih Portakal’ın Ekrem İmamoğlu ile alakalı söylediği sözler sonrası, ilk defa İmamoğlu konuyla alakalı konuşarak “birebir, arkadaş meclisinde ona sitem edeceğim” diyerek yorumda bulundu.

PORTAKAL: HAKARET ETTİĞİNİ DUYDUM

Youtube üzerinden Armağan Çağlayan’ın konuğu olan Ekrem İmamoğlu, kendisi, ailesi ve siyasete atılmasıyla alakalı oldukça önemli konularda yanıtlar verdi. Geçtiğimiz yıl epey konuşulan Ordu Havaalanında yaşanmış olan VİP krizinde Fatih Portakal, İmamoğlu’nu kastederek “Hakaret ettiğini duydum” şeklinde açıklama yapmıştı.

ARKADAŞLIĞIMIZDA AZALMA OLMADI

Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal, üniversitede sınıf arkadaşıydı. Birlikte aynı evde yaşamışlıkları da olan ikili arasında seçim döneminde biraz soğukluk yaşandı. Ordu’da yaşanan kriz ile alakalı olarak Fatih Portakal’a karşı kızma, küsme, dargınlık veya kırgınlık olmadığını söyleyen Ekrem İmamoğlu, kendisinin telefonla da aramadığını ifade etti.

ELBET SÖYLEYECEKLERİM VAR ONA

Üniversiteden beri arkadaş olduklarını belirten Başkan İmamoğlu, 30-31 yıldır birlikteyiz, tenıyoruz bir birimizi. Bu nedenden dolayı arkadaşlığımızda bir azalma olmaz. Bu esnada gülücükler havada uçuşurken İmamoğlu “Ha, gün gelir, siyaset biter, tekrar iki arkadaş gibi masada otururuz, kederleniriz, tartışırız, elbet söyleyeceklerim var ona” cümlesiyle bitirdi.

OSMAN YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ekrem İmamoğlu, sınıf arkadaşı Fatih Portakal hakkında konuştu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!