Saç çıkaran ürün şikayetleri! Saç çıkaran serum yorumları

saç çıkaran ürün şikayetleri
saç çıkaran ürün şikayetleri

İnternette birçok kişi saç çıkaran ürünleri satın alarak bir hayal ile saçlarının geri geleceğini hayal ediyorlar. İşe yarayan ürünlerin olduğunu söyleyenler olduğu gibi genel olarak saç çıkaran serum şikayetleri yapanlar da yok değildir.

Bu yazımızda kullanmış olduğunuz saç çıkarıcı ürünler ile alakalı tecrübrlerinizi dile getirebilirsiniz. Kullandığınız ürünlerin ne kadar sürede etki ettiğini veya işe yaramadıysa ne kadar süre kullandıktan sonra işe yaramadığı sonucuna vardığınızı belirterek, saç çıkaran ürünleri kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirsiniz.

Türkiye’de son zamanlarda sağlık bakanlığı tarafından birçok kozmetik markası ile alakalı ürünlerinin toplatılması kararı alındı ve firma sahiplerine para cezası kesildi. Bakanlığa saç çıkardığı iddia edilen ürünler ile alakalı çok fazla şikayet talebi iletilince, bakanlık harekete geçerek sıkı bir denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde onlarca ürün Türkiye Cumhuriyeti kozmetik ürünleri düzenlemesine aykırı olduğu gerekçesiyle piyasadan toplatılarak, firma sahiplerine de para cezası uygulandı.

Onlarca saç çıkaran serum, krem, losyon vs.. ürün bakanlığın denetimlerinden geçemedi. İşin ilginç kısmı ise ünlü isimlerinde bu ürünlerin reklamını yapmış olmasıdır. Birçok ünlü kozmetik firmalarından aldıkları para karşılığında, insanların sağlığını hiçe sayarak ürünün çok iyi olduğunu, kullandıklarını ve tavsiye ettiklerini söylüyor.

507 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Bakanlık yaptığı denetimde 520 kozmetik ürünü arasından sadece 78 tanesine izin verirken geri kalan 431 ürüne ise düzenlemelere ve sağlığa zarar verdiği gerekçesiyle toplatma karar aldı. Kaçak ürün satışı yapan firmalara 507 bin TL tutarında ceza kesilirken, ürünlerin de derhal toplatılması kararını verdi.

ZEYNEP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Saç çıkaran ürün şikayetleri! Saç çıkaran serum yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!