Ramo Dizisi hakkında Murat Yıldırım’dan önemli açıklamalar

Murat yıldırım ramo hakkında konuştu
Murat yıldırım ramo hakkında konuştu

Dizi sektörüne her geçen gün yeni diziler katılmakta. Bununla beraber geçen yılın sonlarına doğru dizi dünyasında adını duyurmuş dizi olan Ramo başladı. Oldukça fazla beğeni toplayan dizi her hafta yeni bir hikaye ile karşımıza gelen Ramo dizisi tabii diğer diziler gibi birkaç değişikliğe gidebiliyor.

Koronavirüs süreci sebebiyle de birçok dizi ekibinin çekim yapamadığına şahit oluyoruz. Öte yandan birçok dizininde pandemi sebebiyle final yapma kararı aldığını da biliyoruz.

YENİ SEZONDA KADRO BÜYÜYOR

Ramo dizi ekibinde ise bunun gibi bir durum görünmüyor. Öte yandan dizi ekibi gelecek sezonun daha iyi olacağını ve hikayenin daha derinleşeceğini, kadronun daha da büyüyeceğini dile getiriyor.

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Ramo dizisinin hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Adana’da geçen hikayenin artık İstanbul’da geçeceğine dair iddialar var. Dizinin en sevilen oyuncuları olan Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Yiğit Özşener ve İlker Aksum’un başrol olarak dizide yer almasına karşılık değişen bir durum olmadı.

Rollerine aynı şekilde ustalıkla devam edecek olan oyuncuların yanı sıra diziden ayrılan birçok oyuncu da olmuş durumda. Örneğin; Cemre Baysel ve İlhan Şen’in diziden ayrılması açıklanan son ayrılıklardı.

Daha öncesinde Ekin Türkmen ile Deniz Gürzümar da daha öncesinde yapmış oldukları açıklamalar ile diziye veda ettiklerini duyurmuşlardı. Dizinin gelecek olan 2. Sezonu izleyiciler tarafından heyecanla ve merakla beklenmekte.

MURAT YILDIRIM TATİLİNİ YAPIYOR

Dizinin başrol oyuncusu olan Murat Yıldırım, dizinin çekimleri başlamadan önce son günlerini Bodrum’da tatil yaparak değerlendirdiği söylenmekte. Eşi İman Elbani ile beraber Bodrum tatilinde kameralara yansıyan oyuncu oldukça mutlu görünüyordu.

Son günlerde, Murat Yıldırım ile İman Elbani birlikteliğinin bir bebek ile gündeme geldiğini görebiliyoruz. Bununla beraber bu çiftin, açıklamalarına göre bu gibi bir durumun olmadığı dile getirdi.

Öte yandan Murat Yıldırım ile İman Elbani’nin birlikteliğinin uzun süredir devam ettiğini biliyoruz. Bununla beraber daha öncesinde de İman Elbani bebek konusunda birçok tatsızlıkla karşı karşıya kalmıştı. Daha öncesinde 4 kez düşük yapan Elbani’nin tekrardan düşük yaptığı iddia ediliyor. İman Elbani’ye göre ise böyle bir durumun olmadığı dile getiriliyor.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ramo Dizisi hakkında Murat Yıldırım’dan önemli açıklamalar
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!