Bitkisel ürünler ile kilo vermek sağlıklı mıdır?

Jodd haber son dakika
Jodd haber son dakika

Bitkisel zayıflama ürünleri veya kilo vermeye yardımcı ürünler ile kilo vermek mümkün müdür? Son 10 yıldır belki daha fazla bir süredir Türkiye’de zayıflama ilaçları, kilo verdiren çaylar, bölgesel incelme jelleri 0vs.. çok fazla tercih edilmeye başlandı. Bunlardan çoğu merdiven altı diye tabir edilen, Sağlık Bakanlığı’ndan onay almayan ürünlerdir.

Sorumuza dönecek olursak.. Sizlere bu konuda şu hatırlatmayı yapmak istiyorum. Böyle bir şey direkt mümkün olsaydı dünyada kilolu kimse kalmazdı. Doktorların, diyetisyenlerin hepsi kilo verdiren ilaçları tavsiye eder, insanları zayıflatırlardı. Herkes sağlıklı olur ve birçok hastalık da ortadan kalkmış olurdu.

Böyle birşey yok. Sadece zayıflama ilaçları veya bitkisel gıda takviyeleri kullanarak kilo vermek mümkün değildir. Ancak şöyle bir şey var. Eğer bir diyet programı takip ediyorsanız, kilo vermek için spor yapıyor, yediklerinize-içtiklerinize dikkat ediyorsanız o zaman toksinleri atıcı, ödem atıcı bazı bitkisel çaylar veya bitkisel ürünleri kullanarak zayıflama sürecinize katkı sağlayabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI İLAÇLAR

Bunun dışında %100 kilo verdiren, zayıflatan hiç bir ürün, ilaç yoktur. Sağlık bakanlığı onaylı zayıflama ilaçları da kesin sonuç almanızı sağlayan ürünler değildir. Yan etkileri olan, kullanılması ilk etapta tavsiye edilmeyen ürünlerdir.  Dilerseniz BAKANLIK ONAYLI ZAYIFLAMA İLAÇLARI bağlantısına tıklayarak, doktorların ilaç olarak verdikleri ürünleri inceleyebilirsiniz.

İleri bir okuma için 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi başlıklı haberimizde, nasıl kilo vereceğinizi, neler yapıp yapmayacağınızı okuyabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bitkisel ürünler ile kilo vermek sağlıklı mıdır?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!