Uyumadan önce yenilen yemek kilo aldırır! Bitkisel zayıflama yöntemleri

gece yemeği kilo aldırır mı
gece yemeği kilo aldırır mı

İnsanlar, kilo vermek için ellerinden gelen herşeyi yaparlar veya yaptıklarını zannederler. Oysaki o kadar çok yanlış yapılır ki kilo verme sürecinde bunların farkında bile değillerdir. Bazı yanlışlar da vardır ki bunlara kulak asmayız, görmemezlikten geliriz.

Mesela çoğu kişi uyumadan önce yemek yemenin zararlı olduğunu, kilo aldırdığını bilir fakat canı o kadar çok yemek yemeyi ister ki çoğu zaman bunun önüne geçemez ve kendini mutfakta, ağzında bir şeyleri çiğnerken bulur.

GECE YEMEĞİ KİLO YAPAR

Sorumuza gelecek olursak eğer cevabı “evet. gece yatmadan önce yenilen yemek kilo aldırır” fakat bu ne yediğinize göre değişebilir. Mesela evinize yakın bir çiğköfteci var ve iki dakika yürüyüp bol acılı bir dürüm yerseniz bu sizde kilo yapacaktır. Fakat gece yiyeceğiniz yemek salata veya 1 adet meyve gibi hafif bir şey olursa, bu pek sorun olmaz.

Burada dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Mesela neden geceleri yemek yemeyi isteriz diye kendinize sorabilirsiniz. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi akşam yemeğini erken yiyor olmanızdır. Eğer akşam yemeğini saat 6-7 gibi yiyorsanız, gece yarısı veya sabah 1 gibi acıkmanız muhtemeldir.

DÜZENLİ BESLENME ÖNEMLİDİR

Mümkün mertebe akşam yemeğini yedikten sonra yatmadan 2 saat önce meyve yemeye çalışınız. Böyle yaptığınız zaman otomatik olarak kilo almamış hatta düzenli beslenmeye devam ederseniz kilo bile verebilirsiniz. >> 1 AYDA 8 KİLO VERMEK MÜMKÜN!

OSMAN YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Uyumadan önce yenilen yemek kilo aldırır! Bitkisel zayıflama yöntemleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!