Rüya tabirleri: Rüyada Kâbeyi görmek anlamı (2020)

Rüyada kabe görmek anlamı nedir
Rüyada kabe görmek anlamı nedir

Rüyada kabe görmek anlamı nedir?Rüyada Kabe görmek anlamı nedir? Bir insan rüyasında kabenin örtüsünü öptüğünü görürse ne olur? Yahut da bir şekilde Kabe’nin örtüsüne dokunursa anlamı nedir? Bu yazımızda rüyamda Kabeyi gördüm diyenler için tabirleri okuyabilirsiniz.

Rüyada Kabe’yi Görmek

Kabe, müslümanların kutsal mekanı olup, her yıl milyonlarca insanın ziyaret ettiği bir yerdir. Suudi Arabistan’da, Mekke’nin içinde bulunan bu kutsal yerde hem Hacc ibadeti, hem de Umre ziyareti yapılmaktadır. Her müslümanın hayalinden biri de fırsat olursa Kabe’yi ziyaret edip, ibadet etmektir.

Rüya’da Kabe’yi görmek iyi bir şeydir. Genellikle hayra alamet olup, iyi şeylerin olacağı anlamına gelmektedir. Tabii Allah’ın izni ile. Öncelikle her görülen rüyanın illa ki gerçek yaşantıda bir anlamı olacaktır diye birşey olmadığını lütfen aklınızdan çıkarmayınız. Şimdi konumuza geri dönecek olursak Kabe’yi rüyada görmek evlenmeye, emniyette kalmaya veya hac ibadetini yapacak olmaya delalettir.

Bazı kimselere göre Kabe görmek Kur’an ve sünnet yolunda bir hayat sürmeye, gerçek bir alim olmaya veya evliya yolunda gitmeye delalettir.

Rüyada Kabe’de Namaz Kılmak

Bir kimse rüyasında Kabe’de namaz kıldığını görürse yönetiminde olduğu kişilerden veya makamlardan iyilik görmeye, düşmanların şerrinden emin olmaya, güvende olmaya işarettir.

Yine Kabe’ye baktığını görmek esenlikte olmaya ve manevi olarak huzuru bulmaya delalet eder. Eğer rüyanızda Kabe’de tavaf ettiğinizi görüyorsanız farzları hakkını vererek yerine getireceğinize, sözünüzün eri olacağınıza yorumlanır.

Kabe duvarının yıkıldığını görmek

Eğer rüyanızda Kabe’nin duvarını yıkılmış olarak görüyorsanız bu dini bir liderin / önderin hayatını kaybedeceği anlamına gelmektedir.

Eğer Kabe’de uygunsuz birşey yaptığınızı görürseniz Peygamber’in sünnetlerine aykırı davranacağınıza, farklı bir insan olacağınız anlamına gelir.

Eğer rüyanızda Kabe’nin sizin evinize geldiğinizi görürseniz, evinizin itibar kazanacğına, o ev için sürekli sürur olacağına delalet olur.

Kabe’nin harap olduğunu görmek

Eğer rüyanızda bir şekilde Kabe‘nin yıkıldığını veya harap olduğunu görürseniz, bu namaz kılmayı bırakacağınız anlamına gelir. Ya da Namaz kılıyor olsanız bile namazın rükunlarını tam olarak yerine getirmeyeceğinize, tadil-i erkana uymayacağınıza işarettir.

Rüyada Kabe’ye yöneldiğini görmek

Eğer rüyanızda Kabe‘ye yöneldiğinizi görmüşseniz bu hem dünyada hem de ahirette inşaallah salih insanlardan olacağınıza, ıslah olacağınıza yorumlanır. Genel olarak yukarıda da okuduğunuz üzere rüyada Kabe görmek iyiye, güzele işarettir.

Fakat unutmayınız ki gördüğünüz her rüya mutlaka Rahmani olacaktır diye bir kaide yok. Bazen bilinçaltımız bize oyun oynayıp, gün içinde duyduğumuz / gördüğümüz şeylerin rüya olarak gece yattığımızda görmemize neden olabilir.

Rüyada Kabe görmek tabiri / yorumu

Sizler de dilerseniz sayfanın altında bulunan rüya tabirleri yorumları bölümünden gördüğünüz rüyayı paylaşabilirsiniz. Bu rüya tabirleri hakkındaki yorumlarınızı da lütfen paylaşmaktan çekinmeyiniz.

SALİH YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Rüya tabirleri: Rüyada Kâbeyi görmek anlamı (2020)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!