Ünlü oyuncu Alyssa Milano’da koronavirüs paylaşımı

alyssa milano haberleri
alyssa milano haberleri

Amerikalı ünlü oyuncu Alyssa Milono, bugün takipçileriyle koronavirüse yakalandığı bilgisini paylaştı. Çok zor bir süreç olduğunu belirten ünlü oyuncu, atlattığını ancak kolay olmadığını söyledi.

19 Aralık 1972 doğumlu olan Alyssa Milano, Yılbaşı Gecesi, İtalyan usulü aşk, Koruyucu meleğim, kadavra gibi filmlerde rol almış, başarılı bir oyuncudur.

ALYSSA MILANO TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Dünya geneli COVİD-19 can almaya devam ederken, ünlü isimlerden de bayağı enfekte olmuş olan çıktı ve bunu sosyal medya hesaplarından farkındalık oluşturmak amacıyla paylaşıyorlar. Son olarak 47 yaşındaki ABD’li oyuncu Alyssa Milano 2 ay öncesinden çektirdiği bir fotoğrafı instagram hesabından paylaşarak çok hasta olduğunu, üzerinde fil olduğunu hissettiğini söyleyerek koronavirüse yakalandığını belirtti.

Yaptığı paylaşımda test sonucunun pozitif olduğunu belirten bir rapor ve maskeli bir fotoğraf yer aldı. Uzunca bir açıklamayla başından geçenleri anlatan Alyssa Milano özetle şunları söyledi:

KOKU ALMA DUYUMU KAYBETTİM

alyssa milano koronavirüs
alyssa milano koronavirüs

Bu bendim. Nisan ayının 2. günü ve 2 hafta boyunca çok hastaydım. Daha önce hiç bu şekilde hasta olmadım. Her yerim ağrıyordu. Koku alma duyumu kaybettim. Sanki bir fil göğsümün üzerinde oturuyormuş gibi hissettirdi. Yediğim hiç bir şeyi içimde tutamıyordum. 2 hafta içerisinde yaklaşık 8 kilo verdim. Kafam karışıktı. Düşük ateş vardı. Temelde koronavirüsün bütün semtomplarını taşıyordum. Mart ayının sonlarına doğru 2 koronavirüs testi yaptırdım ve sonuç negatif çıkmıştır. Birkaç hafta sonra ibr daha antikor testi yaptırdım ve sonucun pozitif olduğunu öğrendim.

TEST SONUÇLARINA GÜVENMEYİN

Alyssa Milano, takipçilerini yapılan testlere karşı uyararak her testin doğru sonuç vermediğini, kendisinin birkaç test yaptıktan sonra doğru sonuca ulaştığınısöyledi. Hiç kimsenin kendi yaşadığı şeyleri yaşamasını istemediğini belirterek sözlerine “sizi çok seviyorum” deyip, noktayı koydu.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ünlü oyuncu Alyssa Milano’da koronavirüs paylaşımı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!