Hekimoğlu dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı

hekimoğlu dizisinde ayrılık yaşandı
hekimoğlu dizisinde ayrılık yaşandı

Son yılların en çok sevilen dizileri arasında olan Hekimoğlu dizisi izleyicileri neredeyse her hafta ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Bunun yanında Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Hekimoğlu, koronavirüs salgını sebebiyle tıpkı diğer birçok dizi ve film çekimlerinde olduğu gibi bu dizinin çekimlerinde de aksilikler ve gecikmeler yaşandı. Bunun neticesinde uzun bir ara verilen setlere dizi kısa bir süre geri dönecek.

Hekimoğlu dizisi oyuncuları

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay gibi isimlerin oynadığı bu dizide birçok heyecanlı dakikaya birlikte şahit oluyoruz. Bunun devamında dizinin 2. Sezonunun çekimlerinin 20 Temmuz’da başlayacağı, dizi ekibi tarafından dile getirildi.

Öte yandan dizide en son Vahap karakteri ile tanılan Güven Kıraç, dizinin kadrosundan ayrılmış idi. Vahap karakteri dizi içerisinde ciddi problemlere yol açmış ve bundan mütevellit, izleyiciler karakterden pek de memnun kalmamış idi. Ayrıca bu karakterin ayrılması bazı karakterleri üzüyor olsa da neredeyse dizinin tüm sevenleri bu habere oldukça sevinmişti.

Bunların yanı sıra Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi rolüyle Belçim Bilgin’in yapıma katılması beklenmekteydi. Eklenmesi gereken bir diğer bilgi ise Belçim Bilgin’in sezonun başlarından itibaren dizide yer alması beklenmektedir.

Belçim Bilgin, bilindiği üzere birçok dizide oynamış başarılı bir oyuncudur. Bunun yanında birçok izleyicinin bildiği ve en çok sevilen dizilerden birisi olan “Behzat Ç.“nin 2019-2020 sezonunda da oynamıştır. Dizinin karantina sebebiyle çekimlere ara vermesi, ünlü oyuncunun talihsizliğine geldi. Daha sonrasında Hekimoğlu dizisine katılma kararı alan ünlü oyuncu bir kez daha sorunlarla karşılaştı.

Belçim Bilgin kadroya dahil oldu

Hekimoğlu dizisinde canlandıracağı karakteri ile dizi kadrosuna katılması planlanan Belçim Bilgin’in, ikinci sezonla bizimle birlikte olacak gibi görünüyor.

Dizinin bu ay içerisinde tekrardan televizyona döneceğine dair birçok iddia var. Bununla beraber dizi ekibi de Temmuz ayının 20’si gibi dizinin çekimlerinin başlayacağını ve tekrardan sevenlerinin karşısına çıkacağını dile getiriyor. Dizi ekibi olası bir aksiliğe karşı tabikide önlem aldığını dile getirdi.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Hekimoğlu dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!