Selülit önleyen bitkisel öneriler! Selülit giderici önlemler

Jodd haber son dakika
Jodd haber son dakika

Selülitler vücudumuzun en büyük problemlerinden birisidir. Vücudumuzda geçmişten kalan aşırı kilolar ve sarkmalar sebebiyle oluşan selülitleri en aza indirmek için birçok farklı yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri sizlere sıralayacağımız bu yazıda sizler de kısa bir süre içerisinde selülitlerden kurtaracağız. Oldukça kolay birçok yöntem ise şöyle:

Bol Bol Su İçmelisiniz

Vücudumuzun neredeyse yüzde 60’ında su oldukça büyük rol oynamaktadır. Bununla beraber birçok problemi de ortadan kaldıran su, selülitlerinde oluşumunu engellemekte ve oluşan selülitleri en aza indirmektedir.

Su içmek vücudunuzda biriken birçok toksitin dışarı atılmasını sağlar. Bununla beraber kilo vermenize ve metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına olanak tanır. Dolayısıyla hem vücut sağlığınız hem de oldukça büyük problemlerden birisi olan selülitlerin de azalması yardımcı olur. Günde en az 2 litre su içmek sizlere oldukça fazla fayda sayda sağlayacaktır.

Günde 10 Bin adım Atmalısınız

Her gün düzenli olarak yürüyüş yapmak, vücudunuzun daha fit hale gelmesini sağlayacaktır. Bunun yanında yürüyüş ve spor yapmak gereksiz kilolardan kurtulmanıza olanak tanır.

Günde En Fazla 2 Fincan Kahve İçmelisiniz

“Kahve, kafein içeriği sebebiyle selülit nedenleri arasında ilk sırada yer almaktadır.”

Uyarısında bulunan Dermatoloji uzmanlarından birisi olan Dr. Serpil Pırmıt sözlerine şu şekilde devam etmektedir: ”Kahve içeriğindeki kafeinin yanı sıra içine katılan tatlandırıcı, şeker, süt ve krema sebebiyle, çay da tenin içeriğiyle selülit oluşumuna neden olabiliyor. Gazlı içecekler de içerdikleri yoğun şeker ve kafeinle selülit yol açabiliyorlar. Bu nedenle kahve miktarını günde 2 fincanla sınırlı tutmanız veya bir fincan şekersiz Türk kahvesi içmeniz yeterli gelecektir. Günlük içtiğiniz çay miktarını da azaltıp, bitki çaylarını tercih edebilirsiniz”

Günlük Tuz Alımınız 1.5 Çay Kaşığını Geçmemelidir

Tuzun fazla kullanılması vücudumuzun her bölgesinde bizlere zarar sunmaktadır. Bununla beraber günlük olarak alacağınız tuz miktarına dikkat etmelisiniz.

Sigara ve Alkolü Hemen Bırakmalısınız

Sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklar vücudumuz için oldukça fazla zarar sunmaktadır. En büyük problemleri de beraberinde getiren bu ürünler selülit oluşumunda büyük rol oynar.

SARE TÜRK / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Selülit önleyen bitkisel öneriler! Selülit giderici önlemler
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!