Acil nakit para borç veren tefeciler hakkında uyarı! [2022]

Türkiye'de yaşanan ekonomik problemler nedeniyle maalesef birçok kişi tefecilere bulaşmak zorunda kalıyor. Google'da en çok aratılan "acil borç veren tefeciler", "en kolay para veren tefeciler kimlerdir" gibi sonuçlar bunu doğrulamaktadır. Fakat...

borc veren tefeciler 2020
borc veren tefeciler 2020

2022 yılında olsak da maalesef genel yaşanılan ekonomik sorunlardan dolayı birçok kişi borç veren tefeciler veya acil kredi veren tefecilerin telefon numarası gibi aramalar yaparak, yüksek faizle borç para almak istiyor. Bankalardan istedikleri sonucu alamayan insanlar tefecilere bel bağlıyor.

Türkiye’de illegal bir şekilde çalışan tefecilere zaman zaman polis tarafından baskın yapılıyor olsa da maalesef halen birçok ilimizde tefeciler, var olmaya devam etmektedir. Zaman zaman sistemlerini değiştiren bu insanlar bazen bir kuyumcu görünümünde veya bir tarım ofisi şeklinde olabiliyor.

Acil borç veren tefeciler konusunda dikkat!

Acil borç veren tefeciler hakkında sizleri uyarmak istiyoruz. Lütfen bu tarz insanlara bulaşmayınız. Kimlerle muhatap olduğunuzu bilmediğinizden dolayı başınıza hiç beklemediğiniz olaylar gelebilir.

Bu tarz kişiler size borç para verirken karşılığında bir garanti sunmanızı isterler. Mesela tarla tapusu, arsa veya ev tapusu gibi şeyleri göstermezseniz kolay kolay size güvenip borç para vermezler.

Borcunuzu zamanında ödemediğiniz zaman zaten tapusunu verdiğiniz evi veya arsayı veya her neyse onu sahiplenip, bir daha sizin yüzünüze bile bakmazlar. Maalesef Türkiye’de bunun örnekleri çok fazladır. Haberleri okuduğunuzda benzer olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Biz bu haberde sizlere acil borç para veren tefecilere karşı uyarmak istedik. Yine de bulaşıp bulaşmamak size kalmıştır. Evet. Tahmin edebiliyoruz. Paraya ihtiyacınız var hele ki şu son zamanlarda yaşanılan zamlardan sonra daha da çok ihtiyacınız var.

Başka çözüm yollarını deneyin!

Fakat lütfen sorunlarınızı yasal yollarla halletmeye çalışın veya başka yöntemlere başvurunuz. Bankalara gidin, yakınlarınızdan yardım isteyin. Devletten yardım isteyin. Fakat mümkün mertebe tefecilere bulaşmayın. Gerçektne üzgünüz.

Yorumlarınızı, düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Acil nakit para borç veren tefeciler hakkında uyarı! [2022]
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!