Envato Elements üyeliğinde indirme limiti yok!

envato elements sınırsız indirme
envato elements sınırsız indirme

Envato.com’un outlet diye tabir edilen sistemi Elements üzerinden aylık veya yıllık üye olarak binlerce dosyaya erişebiliyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şey mesela themeforest.com’da bulunan bütün temaların veya eklentilerin elements.envato.com’da bulunmuyor olmasıdır. Hatta çok az sayıda kullanılabilecek güncel ve kaliteli tema / eklenti dışında pek bir avantajı yok gibi.

Fakat tasarımcıysanız, videolarınızda kullanmak üzere şablonlar arıyorsanız elements.envato.com üyeliği işinize yarayabilir. Öğrencilere özel ücreti ayrı, aylık ücreti ayrı ve tabii ki yıllık ücreti ayrıdır. Genel olarak baktığınızda en hesaplı paketin yıllık paket olduğunu görüyorsunuz eğer öğrenci değilseniz. Öğrenciyseniz daha uygun fiyatlara da sahip olabilirsiniz.

Sitelerinde aylık $16.50 yazan fiyat sizi şaşırtmasın çünkü bu fiyat yıllık üyelik yaptığınızda uygulanacak olan fiyattır. Eğer aylık almak istiyorsanız $33 gibi bir fiyatla karşılaşıyorsunuz. Elbette grup olarak satın almak isterseniz mesela 4-5 kişi bir araya gelip satın almak isterseniz o zaman da yıllık faturalandırma üzerinden aylık ödeyeceğiniz fiyat $10.50 olmaktadır.  Fiyatlandırma için tıklayınız

İNDİRMELERDE LİMİT YOK

Haberimizin konusuna dönecek olursak HAYIR, indirmelerde bir limit bulunmuyor. İstediğiniz kadar dosyayı, istediğiniz zaman indirebiliyorsunuz. Daha doğrusu üyeliğinizin olduğu zaman zarfında limitsiz indirme hakkınız bulunuyor. Buradaki temaları indirip satabiliyor musunuz? HAYIR. Her indirdiğiniz dosya sizin kullanıcı adınıza özel şifreleniyor. Eğer sizin paylaşım yaptığınız veya satışını yaptığınız anlaşılırsa dava açılabilir.

SALİH YILDIZ / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Envato Elements üyeliğinde indirme limiti yok!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Ekim 2020, 17:34

    indirme limiti kesinlikle var ne kadar yavaş indirirseniz indirin 140 150 farklı şey indirdikten sonra ki indirmeleriniz de google güvenlik çıkıyor indirmeye devam ettiğinizde dahada artıyor her indirmedinizde sizden günvenlik resmini çözmeniz isteniyor. hızlı peş peşe indirme yapmaya çalışırsanız bu 140 sayısı 15 20 lere kadar düşebiliyor

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!