7 Adımda Exxen ücretsiz hesap açma rehberi

Exxen adım adım ücretsiz üyelik açma rehberi
Exxen adım adım ücretsiz üyelik açma rehberi

Exxen, 1 Ocak 2021 itibariyle yayın hayatına başladı. Yayın hayatına başlayan Exxen, aşırı ilgi ve yoğunluktan dolayı sunucularında meydana gelen teknik nedenlerden dolayı geçici süre kapatılmak zorunda kaldı. Henüz çalışmaları devam etse de birçok kişinin merak ettiği exxen ücretsiz hesap açma adımlarını sizlerle Jodd Haber’de paylaşacağız.

Normalde ücretli ve reklamlı ücretli paketleri bulunan üyelik seçeneklerinde tam reklamsız sürümü 19,99 TL’ye, reklamlı sürümü de 9,90 TL’ye aktif edebiliyorsunuz. Fakat Netflix gibi insanların alışabilmesi, öğrenebilmesi adına Acun Ilıcalı, 7 günlük ücretsiz deneme sürümünün olmasını da isteyerek bunu halka sundu. Peki ücretsiz exxen hesabı nasıl açılır? İşte detaylar..

Exxen Ücretsiz Hesap Nasıl Açılır?

Exxen ücretsiz hesap açma yöntemleri
Exxen ücretsiz hesap açma yöntemleri

Yapacağımız şeyler basit aslında. Burada unutulmaması gereken şey tanıtım amaçlı verilen ücretsiz deneme süreci ilerleyen aylarda iptal edilerek direkt ücretli hale geçilebilir. Şimdiden bunu belirtmek istiyorum ki ilerleyen zamanlarda kardeşim neden bize yanlış bilgi verdin demeyiniz. :)

  1. Doğal olarak ilk exxen.com‘a girmemiz gerekiyor.
  2. Burada karşımıza üyelik paketleri ile birlikte 7 günlük ücretsiz izle seçeneğini de göreceksinizdir. Buraya tıkladıktan sonra adınızı, soyadınızı ve email adresinizi yazınız.
  3. Ücretsiz izle butonuna tıkladıktan sonra karşınıza şifre belirleme sayfası gelecektir. Bu noktada şifrenizi girip sözleşme maddelerini kabul ediniz.
  4. Şimdilik zorunlu olmadığından dolayı telefon numaranızı girmenizi tavsiye etmiyorum.
  5. Bu adımda paketleri seçmeniz gerekecek. Paket seçtikten sonra sonraki sayfa olan ödeme sayfasına gideceksinizdir.
  6. Ödeme sayfasında ister aylık ödeme yöntemini isterseniz yıllık ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi burada girmeniz gerekiyor. Sizin gerçek bir kişi olduğunuzu bu şekilde doğrulayacaklar. 6. günün sonunda yani 7. gün olmadan önce girip hesabınızı iptal ederseniz 9,90 TL ödemek zorunda kalmayacaksınız. Eğer üyeliğinizi iptal etmezseniz otomatik olarka para hesabınızdan çekilecektir.
  7. Hepsi bu kadar değerli arkadaşlar. Hayırlı yıllar dilerim :)

Tekrar etmek istiyorum exxen ücretsiz hesap açma rehberi ile sizlere nasıl bedava exxen izlenir seçeneklerini sunduk. Eğer üyeliğinizi iptal etmezseniz 7. günün sonunda sistem kredi kartınızdan otomatik olarak aylık yahut yıllık tutarı (bunu paketleri seçerken belli ediyorsunuz) çekecektir.

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır?

Eğer üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız bu noktada hesabım linkine tıklayarak üyelik iptali bölümüne tıklamanız gerekiyor. Detaylı bir makale ilerleyen günlerde hazır olacaktır.

Henüz sistem çok yeni olduğu için önümüzdeki günlerde güncellemeler, değişiklikler olacaktır. Eğer bu yöntemler başarılı olmuyorsa lütfen yorum alanından benimle paylaşınız. Yardımcı olmaya çalışacağım. Selametle.

YAKUP KAPLAN / JODD.NET

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
7 Adımda Exxen ücretsiz hesap açma rehberi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!