Barbaroslar dizisi Rosa (Melisa Akman) kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Barbaroslar dizisine yeni katılan Rosa karakteri kimdir? Barbaroslar rosa gerçek adı nedir? Bu içeriğimizde Don Diego'nun sevgilisi olan rosa ile alakalı detayları bulacaksınız. İyi okumalar.

featured

Barbaroslar dizisi oyuncuları arasına yeni katılan bir isim var. Önümüzdeki haftalarda ön planda olacak, Hızır Reis’e acı yaşatacak bir karaktere benziyor. Rosa adıyla bilinen, Don Diego’nun sevgilisi olan Roza ile alakalı bu içeriğimizde detayları paylaşıyoruz.

Rosa karakterini Melisa Akman canlandırıyor. Melisa Akman, 21 Aralık 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bugüne kadar birçok projede rol aldı. İlk projesinin adı Muhteşem Yüzyıl’dır. Bunun haricinde “Şarkı Söyleyen Kadınlar”, “Kahraman Babam”, “Atiye” gibi projelerde de rol almıştı.

Melisa Akman, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Okuldan mezun olur olmaz 10 yıl öncesinin en popüler dizisi olan, hakkında çokça tartışılmış Muhteşem Yüzyıl’da rol aldı. Burada Gülizar Hatun’u canlandırdı.

21 Aralık 1990’da dünyaya gelen Melisa Akman 2022 itibariyle 32 yaşındadır. Yay burcu olup, boyu ve kilosu hakkında çok bilgi bulamadım. Melisa Akman ile alakalı yorumları ve dizideki rolü hakkındaki görüşlerinizi paylaşmayı unutmayınız.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Barbaroslar dizisi Rosa (Melisa Akman) kimdir? Kaç yaşında, nereli?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu kadının sonu çok acıklı olur çünku insanın sinirini bozan davranışları var. Meryem veya Esma bu kadına haddini bildirilecektir. Veya hangisine zarar verirse o intikamını alır.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!