Bim Dijitsu A11S özellikleri, kullanıcı yorumları ve şikayetleri

Bim'de satılan Dijitsu A11S cep telefonu ile alakalı bu içeriğimizde dijitsu kullanıcı yorumları ve şikayetleri tartışılacaktır. Ayrıca dijitsu a11s nasıl bir telefon? iyi bir telefon mu? alınır mı? gibi sorulara da cevap vermeye çalışacağız. Sizler de bu telefon modeli ile alakalı kafanıza takılan soruları yorum alanından sorabilirsiniz.

featured

Bim’de 3000 TL’ye satılacak olan Dijitsu A11S cep telefonu ile alakalı bu içeriğimizde kullanıcı yorumları tartışılacaktır. Ayrıca dijitsu a11s nasıl bir telefon? iyi bir telefon mu? alınır mı? gibi sorulara da cevap vermeye çalışacağız. Sizler de bu telefon modeli ile alakalı kafanıza takılan soruları yorum alanından sorabilirsiniz.

Dijitsu A11S telefon fiyatı 3000 TL

Direkt konuya girmek istiyorum. Telefonun özelliklerine baktım. Kağıt üstünde gayet şık ve çekici duruyor. Fakat oyun amaçlı almak istiyorsanız tavsiye etmem. Günlük kullanım için uygundur. Maalesef son zamanlarda Türkiye’de her şeye zam üstüne zam geldiği için bundan telefon piyasası da etkilendi.

Neticede her şey ülkemizde dolar veya diğer dövizlerle girdiği için 50-60 dolarlık cihazlara ülkemizde 3000 TL vermek zorunda kalıyoruz. Önce dilerseniz dijitsu a11s özellikleri nasıl bir ona bakalım:

  1. 4 GB RAM
  2. 64 GB Hafıza
  3. Android 11 (şu anda android 13 piyasada kullanılıyor. yani eski bir işletim sistemi var telefonda fakat iş görür)
  4. 5000 mAh batarya (bence sürekli biten telefon şarjları için bu kadar büyük bir kapasite oldukça iyidir)
  5. 16 MP kamera (telefonda 3 kamera olduğu söyleniyor fakat kameraların özellikleri çok iyi değil. yani fotoğrafçılık yapmayı düşünüyorsanız başka cihazlar bakmanızı tavsiye ederim)
  6. Çift sim kart desteği (oldum olası çift sim kartlı telefonlara karşı bir antipatim var. neden bilmiyorum fakat hoşuma gitmiyor. telefon dediğin tek sim kartlı olmalı)
  7. 4 çekirdekli işlemci (işlemci detayları yok)
  8. SD kart desteği (bu iyi. çünük 64 GB artk kimseye yetmiyor. Onu SD kart ile arttırabilirsiniz. )

Dijitsu A11S telefon özellikleri yukarıda sıraladığım gibi. Dediğim gibi telefon fena değil. Fakat biraz daha bütçeyi zorlama şansınız varsa yurtdışından Apple veya Samsung gibi cihazları 5-6 bin liraya getirtip imei atırarak kullanabilirsiniz. Tabii yurtdışından getirme olayı da başka bir problem.

Bim’de satıldığından dolayı garanti olayı vardır diye düşünüyorum. Telefonu 16 Eylül 2022’den itibaren Bim mağazalarından satın alabilirsiniz. Bim’in sitesinde ürün detaylarıyla alakalı pek bir şey yok ama isterseniz şuraya tıklayarak Bim’in sitesine gidebilirsiniz.

Dijitsu A11S cep telefonu ile alakalı kullanıcı yorumları için sayfanın altına doğru gitmeyi ihmal etmeyiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
2
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bim Dijitsu A11S özellikleri, kullanıcı yorumları ve şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. uzak durun ben parayı çöpe attım..orjinali var çinde anladım kadarıyla cin kendine iphone Türkiye ye oyuncak yapmış.. salagizya gelen vuri giden

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!