Reyhan Taghan Kimdir? Kimbureyhan kaç yaşında? Nereli? Sevgilisi

Kimbureyhan olarak tanınan Reyhan Taghan kimdir? Bu kısa biyografi içeriğimizde reyhan taghan kaç yaşında? nereli? boyu, kilosu, burcu nedir? Sevgilisi var mı? gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

featured

Reyhan Taghan, sosyal medya paylaşımlarıyla bilinen bir fenomendir. Instagram’da @kimbureyhan hesabından paylaşımlar yapmaktadır. Aslında kendisine şarkıcı desek daha doğru olur. Bu içeriğimizde Reyhan Taghan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu, kilosu, burcu nedir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

Reyhan Taghan kimdir?

Reygan Taghan (@kimbureyhan), 31 Aralık 1999’da Tekirdağ’da dünyaya geldi. Instagram’da -şu anda görünen- ilk paylaşımı 27 Temmuz 2017’dir.

Aşağıda Instagram’da paylaştığı ilk fotoğrafını görebilirsiniz. Hakkında kişisel pek bilgi -maalesef- bulunmuyor. Şimdilik bulabildiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Eğer siz de kimbureyhan ile alakalı daha fazla bilgiye sahipseniz lütfen yorum yazarak paylaşınız.

Instagram’da paylaştığı eski videolarının milyonlara ulaşması onu popüler biri haline getirdi. Bugün itibariyle Instagram’da 581 bin 325 takipçisi bulunuyor. Eğer zaman zaman paylaşımlarını silmiyorsa bugüne kadar 326 paylaşımda bulunmuş.

Youtube’da yayınlanan şarkılarında kimlikte yer alan ismi yerine “Kimbureyhan” ismini kullanmayı tercih etmiş. Youtube’da takipçisi sayısı fazla olmasa da toplamda paylaştığı 14 video için 7540 kişi takip etmiştir.

Reyhan Taghan'ın instagram ilk fotoğrafı
Kaynak: @kimbureyhan

Reyhan Taghan kaç yaşında

Doğum tarihinin 27.12.1999 olduğunu düşündüğümüzde Reyhan Taghan’ın 5 Ekim 2022 itibariyle 23 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Reyhan Taghan nereli

Doğum yeri Tekirdağ olsa da şu anda İstanbul’da yaşıyor.

Reyhan Taghan’ın boyu, kilosu, burcu

Kimbureyhan’ın boyu ile alakalı kesin olmasa da 155 cm olduğu iddia ediliyor. Kilosu ise 47 kgdır. 31 Aralık’da dünyaya geldiği için burcu ise Oğlak burcudur.

thumbnail
İlişkili Yazı
Rızacan Durmuş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Oynadığı Diziler!

Kimbureyhan’ın sevgilisi kimdir?

Halen görüşüyorlar mıdır bilmiyorum fakat Kimbureyhan’ın sevgilisinin oyuncu olan Rızacan Durmuş olduğu internet sitelerinde paylaşılmış. Fakat instagram veya diğer sosyal medya hesaplarında Rızacan Durmuş ile alakalı bir paylaşım yaptığına rastlamadık.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Reyhan Taghan Kimdir? Kimbureyhan kaç yaşında? Nereli? Sevgilisi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çok tatlı ve güzel bir kız. Yakından tanışmak, arkadaş olmak isterdim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım daha güzel yerlerde görebiliriz kendisini.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!