Erencan Vurucu, Gönül Dağı dizisinde Fahri karakteriyle döndü!

Erencan Vurucu kimdir? Gönül Dağı dizisinde Fahri karakterini canlandırıyor. Bu biyografi yazımızda erencan vurucu oynadığı diziler nelerdir, eren can vurucu kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu vs.. gibi soruların da cevaplarını bulacaksınız.

erencan vurucu kimdir

Erencan Vurucu. Daha çok gönül dağı dizisine yeni katılan Melis Sevinç ile birlikte Google’da aratılmaktadır. Dizide Melis Sevinç’in canlandırdığı Selma Öğretmen’in üvey kardeşi olan Fazıl’ı canlandırıyor. 2012 yılından bu yana 7 farklı projede rol aldığını biliyoruz. Çıkış yaptığı dizinin Yeşil Deniz olduğunu söyleyebilirim. TRT’de yayınlanan yeşil deniz dizisinde Bahri karakterini canlandırmıştı.

Erencan Vurucu kimdir?

Eren Can Vurucu, 17 Ağustos 1988’de Ankara’da doğdu. Küçüklüğünden beri oyuncu olmak isteyen Erencan, 2007 yılında diksiyon eğitimi almaya başladı. 2012 yılında memleketi Ankara’da bulunan Beykent Üniversitesi’nde oyunculuk bölümünü okumaya başladı.

2012 yılında “Just 4 Minute” (Sadece 4 Dakika) kısa filminde rol aldıktan sonra aynı yıl çekilen “Kurtuluş: Son Durak” sinema filminde rol aldı.

Daha sonra birçok kişinin sevdiği “Emret Komutanım: Yeniden” dizisinde Celil karakteri ile çıktı izleyici karşısına. Bu dizinin ardından aynı yıl (2013) Her Şey Yolunda Merkez dizisinde Halim karakterini canlandırdı.

Bu projelerde adından söz ettiren başarılı oyuncunun çıkış projesinin TRT’de yayınlanan Yeşil Deniz dizisi olduğunu söyleyebilirim. 2014 yılında yayınlanan yeşil deniz dizisinde Bahri karakteri ile kalplerde yer tutan Erencan Vurucu, bir süre projelere ara verdi.

2018 yılında Bahtiyar Ölmez projesinde Tarkan karakteri ile ekranlara geri döndü. Bu projeden 2 yıl sonra yine TRT dizisi olan Kalk Gidelim’de rol aldı. Hepsinde ayrı başarı göstermiştir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Artık proje mi seçiyor yoksa dinlenmek mi istiyor bilmiyorum fakat 2 yıl aradan sonra şimdilerde ise Gönül Dağı dizisinde, Melis Sevinç’in canlandırdığı Selma Öğretmen’in üvey kardeşi rolünü canlandırıyor. Dizideki karakteri Fahri karakteridir.

thumbnail
İlgili Yazı
Melis Sevinç kimdir? Kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler!

Erencan Vurucu kaç yaşında

Direkt olarak erencan vurucu yaşı nedir diye merak edenler için ayrıca erencan vurucu 34 yaşındadır demek istiyorum. 17 Ağustos tarihinde doğduğu için Aslan burcudur. Bu arada oyunculuğunun yanı sıra müzikle de ilgilendiğini, sanatçı olduğunu da belirtmek istiyorum.

Erencan Vurucu’nun Oynadığı Diziler

  1. Gönül Dağı (Fahri) – 2022
  2. Kalk Gidelim () – 2020
  3. Bahtiyar Ölmez (Tarkan) 2018
  4. Yeşil Deniz (Bahri) – 2014
  5. Her Şey Yolunda Merkez (Halim) – 2013
  6. Emret Komutanım: Yeniden (Celil) – 2013
  7. Kurtuluş: Son Durak (Sinema Filmi) – 2012
  8. Just 4 Minute (Kısa Film) – 2012

Erencan Vurucu’yu Instagram’da takip etmek isterseniz @erencanvurucu bağlantısına tıklayarak ona destek olabilirsiniz. 25 Ekim 2022 itibariyle 103 bin takipçisi bulunuyor. Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayınız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Erencan Vurucu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Oynadığı diziler!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!