Google Pixel telefon kullanıcı yorumları (Pixel 7 pro, pixel 8 pro..)

Google pixel 7 pro, Apple iphone 14 pro max ve Samsung Galaxy S22 ultra ile kıyas edilen bir telefondur. Bu haberin detaylarında google pixel 7 pro ve google pixel 8 pro kullanıcı yorumları tartışılıyor.

featured

Google, son zamanlarda piyasaya sürdüğü pixel telefonlar ile adından epey söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl amiral gemisi Google Pixel 6 Pro’dan sonra bu sene $799’a sattığı google pixel 7 pro telefonu iphone 14 pro max ve samsung galaxy s22 ultra ile aynı segmentte yer aldı.

Google pixel 7 pro

Önümüzdeki zamanlarda belki de -kim bilir- Apple ve Samsung’u çok geride bırakarak piyasanın lideri olacaktır. Çünkü bizzat google pixel 7 pro kullanıcısı olarak, telefonun harika olduğunu söyleyebilirim. Tek eksik yanı daha doğrusu geliştirilmesi gereken şeyin kamera olduğunu da burada bir eleştiri olarak belirtmek istiyorum.

google pixel 7 pro
google pixel 7 pro

Kamerası tabii ki kötü değil. Oldukça iyi. Fakat samsung kamerasıyla kıyasladığımızda biraz geride, iphone kamerasıyla kıyasladığımızda ise oldukça ilerde olduğunu belirtmeliyim.

Şu anda elimde iphone 7 pro 256 GB cihaz bulunuyor. Bataryası gayet iyi dayanıyor. Ekran kalitesine zaten diyecek yok. Ama burada sizlerin de yorumlarını almak için bu konuyu açmak istedim.

Maalesef Google telefonları şu an için Türkiye’de çalışmıyor. Belirli ülkeler için üretim yapmışlar. Eminim bir veya iki yıl içinde Google telefonları Türkiye’de de satışa başlayacaktır. En azından destek vereceklerdir.

Google pixel yorumları

Siz de google pixel 7 pro ve birkaç ay sonra piyasaya çıkacak olan google pixel 8 pro ile alakalı görüşlerinizi birkaç cümle ile buradan paylaşabilirsiniz.

1
be_end_m
BEĞENDİM
1
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google Pixel telefon kullanıcı yorumları (Pixel 7 pro, pixel 8 pro..)
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Türkiye’de olsaydı hiç düşünmeden alırdım. En azından Samsung gibi her bir uygulamadan ikincisi olmazdı ve her bir uygulama için ikinci defa üyelik oluşturmak zorunda kalmadım. Umarım yakında turkiyede de satışı yapılır.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!