Kemal Kılıçdaroğlu, Fahrettin Altun için “Son Uyarımdır” mesajı paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi lideri ve Türkiye'nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından İletişim başkanı Fahrettin Altun ile birlikte birkaç kişinin daha ismini paylaşarak "Son uyarımdır" ifadelerini kullandı.

featured

Jodd Haber – İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun ile birlikte Serhat ve onun ekip arkadaşları olan Çağatay ile Evren’i hedef göstererek “Dark Web” dünyasından uzak durmaları gerektiği uyarısını yaptı.

Amerika’da seçimleri manipüle etmeye çalışan Cambridge Analytica firmasına atıfta bulunan Kılıçdaroğlu Fahrettin Altun’a “Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar” dedi.

Dark Web diye bilinen birçok karanlık işlerin döndüğü internetin diğer yüzünde Fahrettin Altun ve arkadaşlarının yapmaya çalıştıkları şeyin onları yabancı istihbarat birimlerinin eline düşüreceğini de aşağıdaki kelimelerle paylaştı.

“Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!”

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kemal Kılıçdaroğlu, Fahrettin Altun için “Son Uyarımdır” mesajı paylaştı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!