Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da petrol bulduklarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi toplu açılışında günlük 100 bin varil kapasiteli petrol bulduklarını açıkladı.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi projelerinin açılış törenine katıldı ve burada petrol müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi ve Gabar’da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulunduğunu açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı’nın Konya mitinginde bir müjde daha vereceğini söylemişti ve Cumhurbaşkanı da beklendiği gibi müjdeyi verdi.

Cumhurbaşkanı, açılış töreninde halka hitap ederek Konya’da gerçekleşen afet sonrasında Konyalı belediyelerin gösterdiği çalışmaların gurur verici olduğunu belirtti.

Ayrıca, devletin kurumları ve belediyelerinin deprem sonrası hızlı bir şekilde harekete geçerek Afetin izlerini, milletimizi hayallerine kavuşturacak vizyon projelerini devreye almayı sürdürdüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı, Konya mitinginde, muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta yalan söylediğini ve madencileri kandırdığını söyledi.

Filyos’tan çıkarılan doğal gazın vatandaşların evlerine gönderilmeye başlandığını belirtti. Donanmamızın amiral gemisi olan TCG Anadolu’nun da deniz kuvvetlerimize teslim edildiğini ve milletin 60 yıldır beklediği bir yere yerleştirildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarından da anlaşılacağı gibi, hükümet, Türkiye’de enerji üretimine odaklanarak petrol ve doğal gaz üretiminde önemli adımlar atmaktadır.

Hükümet ayrıca, afet sonrası hayalleri olan milletimizin hayallerine kavuşması için çalışmalar yürütmeye devam etmektedir.

Cumhurbaşkanı, muhalefet partisine yönelik eleştirilerde bulunarak, Türkiye’de yapılan işler hakkında bilgi verdi. Bu açıklamalar, hükümetin ve Cumhurbaşkanı’nın ülkenin daha da gelişmesi için çalışmalarına devam ettiğini göstermektedir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’da petrol bulduklarını açıkladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!