Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan ile Hemşire Elif Evlendi

Gönül Dağı dizisi oyuncuları arasına yeni katılan İnan Ulaş Torun, dizide Doktor Kenan'ın üvey kardeşi Barış karakterini canlandırıyor. Elif ile Kenan'ın düğününde bir problem çıkaracak diye beklerken olay farklı şekilde cereyan etti. Barış karakteri, dizide epey duracak gibi görünüyor.

featured

Uzun zamandır Gönül Dağı takipçileri doktor Kenan ile hemşire Elif’in evlenmelerini bekliyordu. Ben de bunlardan biriydim. Daha önceki düğünlerde olduğu gibi bu düğünde de bir sorun çıkar mı diye beklerken diziye yeni dahil olan doktor Kenan’ın üvey kardeşi Barış ile birlikte bu merakım da giderildi.

Barış, yanlış işleri bulaşmış tefecilerin ağına düşmüş bir halde yıllardır görmediği ve kıskandığı üvey abisi Kenan’ın yaşadığı yere gelir. Kenan, kardeşi Barış’ın gelmesinden pek hoşlanmamış olsa da üvey annesi ve babasına olan saygısından dolayı onu korumaya çalışır.

Düğünde problem yaşanmadı. Şaşırdım. Normal bir şekilde evlenen Elif ile Kenan, evlerinde ilk kahvaltılarını da yaptılar. Fakat anladığım kadarıyla Barış karakteri epey dizide yer alacak gibi duruyor. Abisinin düğününde takılan altınları Dişçi Musa’dan çalan Barış kaçarken yakalandı.

Bir an pişman olmuş, üzülmüş ve geri gidecektir diye düşünürken yolda giderken Selma öğretmeni gördü. Yine bir tahminde bulunarak tamam dedim. Barış, Selma öğretmen ile birlikte olmak için onunla evlenebilmek için birçok şeyi göze alacaktır.

Tabii yavaştan Taner’in de kalbinde Selma öğretmene karşı bir şeyler oluşmaya başladı. En azından dışa vurmasa da ilerleyen zamanlarda böyle olacağı yönünde güçlü duygularım var.

Hep beraber gönül dağı dizisinin yeni bölümlerini izleyerek göreceğiz. Bu konuda görüşlerinizi birkça cümle ile paylaşmayı unutmayınız.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan ile Hemşire Elif Evlendi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!