Meri Naturel Premium zayıflama çayı kullananlar ne düşünüyor?

Meri Naturel sitesinde satışı yapılan meri detoks zayıflama çayı ile alakalı bu içeriğimizde meri naturel premium çayı kullananlar, ürün ile alakalı yorumları ve şikayetleri paylaşıyorlar. Satış fiyatı 250 TL olan meri detoks çayı ile alakalı detaylar haberimizde...

featured

Meri Detoks çayını bilenler bilir. İnternette Meri Naturel adında premium zayıflamaya yardımcı bir bitki çayı satılıyor. İnsanlar bu çayı kullanarak kilo verdiklerini söylese de birçok şikayet sitesinde meri naturel premium çayı ile alakalı kullanıcı şikayetleri de paylaşılmıştır.

Bu şikayetlerden biri de Şikayetvar.com isimli internet sitesinde paylaşılmıştır. Yapılan şikayette kullanıcı ürünün tok tuttuğunu fakat kabızlığa neden olduğunu söylüyor. Bu nedenden dolayı hastanelik olduğunu ve ilaçlarla tedavi olmaya çalıştığını da paylaştığı yoruma eklemiş durumda.

Tabi bunun yanı sıra ürünü kullanıp da memnun kaldığını ifade eden kişiler de yok değil. Bu detoks çayının satış fiyatı 250 TL olup hamile ve emziren kadınlar tarafından kullanılması tavsiye edilmiyor.

Sizler de meri naturel meri detoks çayı ile alakalı görüşlerinizi birkaç cümle ile bu ürünü kullanmak isteyen kişilerle paylaşabilirsiniz. Üründen memnun kaldınız mı? İşe yaradı mı? Tavsiye eder misiniz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Meri Naturel Premium zayıflama çayı kullananlar ne düşünüyor?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!