Süleyman Soylu fotoğraftan kim olduğunu söyleyen uygulamayı tanıttı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sadece kendisinde olduğunu söylediği "KİM" uygulaması ile alakalı tanıtım yapmaya devam ediyor. Bir insanın fotoğrafını çekip onun kim olduğunu söyleyen KiM uygulaması, sadece Bakan Soylu'ya ve yetkilendirilmiş kişilere özel olarak çalışıyor.

featured

Jodd Haber – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hamdi Alkan’ı youtube kanalına konuk olarak TOGG’un tanıtımını yaptı. TOGG ile İstanbul’da tur atan Süleyman Soylu, Hamdi Alkan’ı şaşırtan bir teknolojiyi anlattı.

Sadece Süleyman Soylu’nun kullanabildiği “KİM” uygulaması ile alakalı saniyeler içinde bir demo yapan İçişleri Bakanı, Hamdi Alkan’ın fotoğrafını çekerek saniyeler içinde ona ait detayları görebildi.

Süleyman Soylu, Bu Whatsapp’tan daha kıymetli bir şey dediği KİM uygulaması ile alakalı insanların kimliklerini bu uygulama ile takip edebildiklerini söyledi.

Daha sonrada bir stüdyo ortamında başörtülü bir kadının fotoğrafını çekip, ona adının “Ayşe Reyyan Arslan” olduğunu söyleyince, genç kadın şaşkınlığını gizleyemeyerek ne diyeceğini bilemedi.

Bu teknolojinin çok güzel olduğunu söyleyen insanların yanı sıra kişisel verilerin gizliliğini ihlal ettiğini ve bunun ilerleyen zamanlarda büyük sorunlara neden olabileceğini düşüneneler de oldu.

KİM uygulamasını nasıl indirebilirim?

Şimdilik resmi olarak bu uygulamayı indirmeniz mümkün değil. Google Play Store ya da Apple AppStore’da bulunan fotoğraftan kimlik bulma uygulamaları yukarıda adı geçen KİM uygulamasıyla alakalı değildir.

Bu uygulama sadece Süleyman Soylu ve yetkilendirilmiş kişiler tarafından kullanılabiliyor. İlerleyen zamanlarda tüm emniyet güçleri tarafından kullanılacağı tahmin ediliyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Süleyman Soylu fotoğraftan kim olduğunu söyleyen uygulamayı tanıttı!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!