Gönül Dağı dizisinin çekimleri uzamaya başladı

Gönül Dağı dizisi oyuncularından Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu TRT'nin youtube kanalına konuk oldu. Kendileri ve dizi ile alakalı merak edilen sorulara cevap veren "amcaoğulları", konu arasında set süresinin uzadığını söyledi.

Jodd Haber – Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Gönül Dağı, yavaş yavaş 3. sezonun sonuna yaklaşıyor. Dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılıyor. Gönül Dağı, Türkiye’nin belki de hiç bitmesin denilen ender dizilerinden biridir.

Sorulardan biri “gerçek hayatta da kuzen olmak ister miydiniz?” oldu. İyi anlaştıklarını söyleyen oyuncular kuzen olmak istediklerini söyledi. Semih Ertürk, arkadaşlığın ayrı bir yerinin olduğunu söyleyerek bunu da kaybetmek istemediğini söyledi.

Bir başka soru ise “Senaryoya bağlı mı kalıyorsunuz yoksa doğaçlama da yapıyor musunuz?” oldu. Buna da sahnelerin başında senaryoya bağlı kaldıklarını fakat sona doğru çok fazla doğaçlama yaptıklarını söylediler.

Berk Atan, “birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Annemizden babamızdan daha çok görüyoruz bir birimizi ve o nedenle çok iyi anlaşıyoruz” dedi.

Laf arasında bu arada Berk Atan, koyu bir galatasaraylı olduğunu söylüyor. Telefonunda ise zaman zaman galatasaray ile alakalı resimler koyduğunu belirtti.

Sette çok keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen amcaoğulları, 3. sezonda daha fazla keyif aldıklarını ve bunun set süresini uzattığını belirtti. Önceki 2 sezona nazaran bu sezon daha farklı geçtiği için her sahnede en az 20-25 dakika daha uzun sürüyor dediler.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gönül Dağı dizisinin çekimleri uzamaya başladı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!