Gönül Dağı dizisi 97. bölüm ile izleyenleri epey üzecek!

Gönül Dağı dizisi, bu hafta yayınlanacak 97. bölüm ile tabii ki sürekli ağlatmayacak fakat bol hüzünlü bir bölüm olacağını da şimdiden belirtmek istiyorum. Gönül Dağı'nda özellikle Rıfat ile Mihriban'ın sahnelerinde ağlamanız mümkündür. İşte detaylar...

featured

Jodd Haber – TRT 1’nin sevilen dizisi Gönül Dağı, üç sezondur izleyicilerin favorisi olmaya devam ediyor ve reyting rekorları kırıyor. Bu hafta Cumartesi akşamı 97. bölümüyle ekrana gelecek olan gönül dağı dizisi, yine izleyicileri hem hüzünlendirecek hem de güldürecek.

Yeni bölümde, roket geliştirme işiyle uğraşan amcaoğulları zor anlar yaşamaya başlayacak. Ustaları onları yarı yolda bırakınca, onlar ne yapacaklarını bilemez bir hale geliyor.

Ancak bir sürpriz konuk oyuncunun gurbetteki cazip iş teklifi, gençlerin kafasını karıştıracaktır. İzleyiciler, mucit gençlerin hayalleriyle gerçekler arasında yapacakları seçimleri izleyecekler.

Asuman, televizyonda izlediği portakallı pekin ördeği tarifiyle Cemile’ye aşerir. Gedelli’de Pekin ördeği bulmak mümkün müdür? Veysel ve Ramazan, Pekin ördeği bulmak için köy köy dolaşır ve yaşadıkları komik macerayı izleyicilerle paylaşırlar.

Hayat arkadaşı Keriman, müziği bırakmaya karar veren Selami’ye güzel bir sürpriz yapar. Rıfat, eşinin bebek sahibi olmak için çıkacak olan tedavi masrafları karşısında büyük üzüntü yaşar ve pişman olacağı bir şey yapar.

Barış’ın veterinerlikle ilgili yeni maceraları, Kenan ve Elif’in işlerini zorlaştırır ve Selma öğretmenle arasında yaşanan olaylar karışıklığa neden olur. Tabii selma öğretmenin bu konuda soğuk davrandığı sizce de malumdur fakat bekleyip göreceğiz.

Gönül Dağı dizisini 97. bölümüyle cumartesi günü izlemeyi unutmayınız. :)

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gönül Dağı dizisi 97. bölüm ile izleyenleri epey üzecek!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!