Kübra Gümüş kimdir? Tiktok kubragms0 nereli? Kaç yaşında?

Tiktok Kübra Gümüş kimdir? Kübra Gümüş nereli? Twitter'da Aykırı isimli bir hesaptan paylaşılan videoda Malatya'lı bir vatandaşın deprem bölgesi ile alakalı yapılan yorumları eleştiren bir tiktokçunun videosu paylaşıldı. Peki kubragms0 hesabının sahibi kimdir?

featured

Bugün Twitter’da Kübra Gümüş isimli bir Tiktok kullanıcısının videosu bazı haber sitelerine ait hesaplar tarafından paylaşılınca viral oldu. Paylaşılan videoda Kübra Gümüş isimli vatandaş (Tiktok@kubragms0) deprem bölgesinde yaşayanlar ile alakalı seçimlerden sonra yapılan bazı paylaşımlar ile alakalı bir video paylaşmış.

Paylaştığı videoda deprem bölgesine yardım eden insanlar için eleştiriler yapmıştı. 2 dakikadan uzun olan bu videonun bir kısmının metnini aşağıya bıraktık. 2 gün içinde Kübra Gümüş yaklaşık 200 takipçi kazanarak popüler olmaya başladı. Dilerseniz videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Ben deprem bölgesi olan Malatya’da yaşıyorum. Dünkü seçimden sonra atılan tweetlere o kadar çok üzülüyorum ki, o kadar sinirlerimiz bozuldu ki… Yok işte Allah belanızı versin, siz hakettiniz işte… Eee size gönderdiğimiz yardımlar haram zıkkım olsun şeklinde tweetler atılıyor. Bu atılan tweetlere istinaden bir şey sormak istiyorum. Bu depremde gönderdiğiniz yardımları Allah rızası için değil de partileri seçmemize göre mi gönderdiniz. Bu nasıl bir zihniyet ya. Sizin hiç Allah’ınız, vicdanınız yok mu? Kimse kusura bakmasın ama biz yaşadık, sizler yaşamayın ama bu kadar bunu yapmayın. Bu kadar vicdansız olmayın. Arkadaşlar biz deprem bölgesiyiz, biz gördük, biz yaşıyoruz yani devletimizin yaptığı şu anda hala devam ediyorlar…

Saatler sonrasında ise “İçimde kalmasın” diyerek başka bir video paylaştı. Ve bu videoda ise deprem bölgesine yardım eden insanlara tükürerek şu ifadeleri kullandı:

Ay içimde kalmasın. Eğer çıkar, menfaat uğruna deprem bölgesine o yardımları yaptıysanız sizin de Allah belanızı versin. (Burada kameraya tükürüyor)

@kubragms0Yazık size yazık vicdanlarınıza 😏♬ orijinal ses – ♔ ᴋᴜʙʀᴀ ɢᴍꜱ ♔

Kübra Gümüş, Malatya’lı bir Tiktok içerik üreticisidir. Kürt kökenli bir Türkiye vatandaşı olan Kübra Gümüş, açık bir şekilde AKP’yi desteklediğini paylaştığı en son tiktok videosu ile belirtti. Profilinde instagram hesabıyla alakalı bir bağlantı bulamadık. Kaç yaşında henüz bilmiyoruz.  Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

@kubragms0 HEPİNİZİN GÖRÜŞÜNE SAYGı DUYUYORUZ FAKAT KİMSE BİZE SAYGI DUYMUYOR Kİ BEDDUALR VE HAKARETLERİNE SESSİZ KALAMIYCAM KİMSE KUSURA BAKMASIN ! #rtesevenler ♬ orijinal ses – ♔ ᴋᴜʙʀᴀ ɢᴍꜱ ♔

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
2
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kübra Gümüş kimdir? Tiktok kubragms0 nereli? Kaç yaşında?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Haziran 2023, 08:38

    Bence Kübra hanım her dediği ile haklı. Kimin hangi partiye oy verdiği herkesin kendine kalmış birşey. Ama yardım gerekince bir yere, birisine bunu gönülden yaparsın. Cıkar için değil…

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!