Google “Dark Web Raporu” özelliğini kullanıma sundu

Google, yeni işletim sistemi Android 14 güncelleme tarihi yaklaşırken yeni özellikleri de sunmaya devam ediyor. Google'un kendi müşterileri için ücretsiz bir şekilde kullanıma sunduğu Google Dark Web Raporu özelliği, şimdi Google hesabı olan herkes tarafından kullanılabilir.

featured

Jodd.net Teknoloji / Google, WearOS güncellemesi ile birlikte yeni özellikler de beraberinde geldi. Artık giyilebilir cihazlarda da Spotify erişimi ya da dark web raporu alma gibi özellikler Amerika’da kullanıma başladı.

En çok dikkat çeken özellik hiç şüphesiz Google Dark Web Rapor özelliği oldu. Bu sayede sadece one.google.com sitesine Google hesabınızla giriş yaparak bilgilerinizin Dark Web’te olup olmadığını kontrol edebileceksiniz.

Şimdilik sadece Amerika’da kullanıma sunulan bu özellik tüm dünyada bu yılın sonunda paylaşılacak olan Android 14 sürümüyle birlikte paylaşılacaktır. Google konuyla alakalı olarak önümüzdeki ay 20 ülkeyle daha bu özelliğin paylaşılacağını söyledi.

Bu özelliği kullanmak ücretsiz. Sadece google hesabınızın olması yeterlidir. Hemen one.google.com sitesine girerek “Dark Web Raporu” bölümünde “Şimdi Deneyin” bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır.

Daha önce sadece ücretli google one üyelerinin kullanımına açık olan bu özellik şimdi ücretsiz bir şekilde tüm Google üyeleri için kullanımda. Ayrıca bu özellik sayesinde Amerika’daki kimlik numarası sorgulaması olan SSN sorgulaması da ücretsiz bir şekilde yapılacaktır.

Email taraması yaptıktan sonra eğer bilgileriniz başka yerlerde kullanılmışsa ya da paylaşılmışsa size yukarıdaki gibi bir ekran çıkacaktır. Görselden de görüldüğü üzere bizim kullandığımız email 3 farklı sitede bulunmuş. Sizde de varsa eğer “E-posta gönder” bağlantısına tıklayarak hangi sitelerde kullanıldığını görüntüleyebilirsiniz.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google “Dark Web Raporu” özelliğini kullanıma sundu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!