Gönül Dağı: Zahide’nin Ayrılığının Ardındaki Gerçek!

Gönül Dağı dizisinde Taner'in ablası olan Zahide karakteri yeni sezon olan 4. sezonda dizide olmayacak. İnsanlar şimdiden gönül dağı zahide diziden neden ayrıldı ya da zahide dizide neden yok gibi sorular sormaya başlayacak. İşte detaylar...

featured

TRT 1’in fenomen dizisi Gönül Dağı, her cumartesi 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor. Ancak son dönemde, dizide Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya’nın ayrılığı büyük bir sürpriz olarak karşımıza çıktı. Peki, Gönül Dağı Zahide neden ayrıldı?


Ecem Özkaya’nın Diziden Ayrılma Sebebi

Sevilen karakter Zahide’yi diziye renk katan Ecem Özkaya canlandırıyordu. Özkaya’nın bu sürpriz ayrılığı, birçok fanın kafasında soru işaretleri bıraktı.

Gönül Dağı Ecem Özkaya ayrılık nedeni olarak belirtilen sebep, başarılı oyuncunun yeni projelere adım atma isteği olarak öne çıkıyor. Zahide karakteri, Sefer’in eşi olarak ve Taner’in ablası olarak diziye derinlik katıyordu.


Dizi Kadrosundaki Yenilikler

Diziye yeni katılan oyuncular arasında Elif Tığlı, Sude Zülal Güler ve Burak Can gibi isimler öne çıkıyor. Bu yeniliklerle beraber, cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Gönül Dağı, Ecem Özkaya’nın ayrılığıyla yeni bir döneme girecek.

Özkaya’nın geri dönüp dönmeyeceği konusundaki merak edilen soruya ise cevap: Ecem Özkaya diziden neden çıktı ve geri dönmeyecek.


Özetle, Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Zahide’nin ayrılığı, başarılı oyuncu Ecem Özkaya’nın yeni projelere yönelme kararıyla gerçekleşti.

Dizi hayranları bu ayrılığı kabullenmek zorunda kalsa da, Gönül Dağı’nın yeni sezonunda bizi nelerin beklediğini görmek için sabırsızlanıyoruz!

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gönül Dağı: Zahide’nin Ayrılığının Ardındaki Gerçek!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!