Doğucan Haspolat Trabzonspor’dan Westerlo’ya Transfer Oldu!

Trabzonspor, genç futbolcusu Doğucan Haspolat'ın Belçika'nın Westerlo takımına transfer olduğunu resmi olarak duyurdu. Bordo-Mavililer, transfer sürecini takip eden taraftarlarını da detaylarla bilgilendirdi.

featured

Trabzonspor, Doğucan Haspolat’ın transferini resmi olarak açıkladı. Genç futbolcunun yeni adresi Belçika’nın Westerlo takımı oldu. Peki, transferin detayları neler? İşte, Doğucan’ın Trabzonspor’dan ayrılma sürecine dair merak edilenler…


Doğucan Haspolat, Trabzonspor’dan Ayrıldı

Trabzonspor’da forma giyen Doğucan Haspolat, futbol kariyerine Belçika’nın Westerlo takımında devam edecek. Bordo-Mavililer, genç oyuncusunun transfer detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.


Transferin Finansal Boyutu

Belçika temsilcisi Westerlo’nun Trabzonspor’a Doğucan’ın transferi için ödeyeceği miktar, 600 bin euro olarak belirlendi. Ek olarak, belli şartlara bağlı olarak 500 bin euro daha bonus ödemesi gerçekleştirilecek.


Sonraki Satıştan Pay

Doğucan Haspolat’ın ilerleyen dönemlerde başka bir takıma transfer olması halinde, Trabzonspor da bu satıştan pay alacak. 23 yaşındaki futbolcunun sonraki transferinden, kesin transfer bedelinin %20’si Bordo-Mavililerin kasasına girecek.


KAP Açıklaması

Konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Doğucan Haspolat’ın Westerlo’ya kesin transferi konusunda anlaşılmıştır. Anlaşma gereği, Westerlo, 600.000 EUR sözleşme fesih bedeli ve 500.000 EUR şartlı bonus ödemesi yapacak. Ayrıca, Doğucan’ın başka bir kulübe transferinden elde edilecek gelirin, bu anlaşma ile ödenen miktarlar düşüldükten sonraki kısmının %20’si Trabzonspor’a ödenecektir.” ifadelerine yer verildi.


Böylelikle Trabzonspor, genç yeteneği Doğucan Haspolat’ı Belçika’nın Westerlo takımına gönderdi. Taraftarlar, genç futbolcunun yurtdışında da başarılı bir kariyer çizmesini umut ediyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Doğucan Haspolat Trabzonspor’dan Westerlo’ya Transfer Oldu!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!