iPhone 14 pro max’i olanlar iPhone 15 pro max almalı mı?

iPhone 14 Pro Max'tan iPhone 15 Pro Max'e geçiş düşüncesinde olanlar için ufak bir karşılaştırma yapalım. Bu haberde iPhone 15 pro max yorumları ve iPhone 14 pro max ile karşılaştırmasını okuyacaksınız.

featured

Cevap veriyorum: Hayır. Bence hiç mantıklı değil. iPhone 14 pro max ile iPhone 15 pro max özellikleri karşılaştırma yaptım, birkaç ufak değişiklik dışında bir şey görmedim.

Sırf bunun için daha 7-8 ay önce aldığım telefonu değiştirir miyim? Ben değiştirmem. Sizlere de bunu yapmamanızı tavsiye ederim ancak karar tabii ki sizlerindir.

Mesela kamerada neredeyse hiç bir değişiklik yok. Sadece 12Mp telephoto kamerası 3X optical zoom yerine 5X optical zoom olmuş.

Bir de video kaydı yaparken ProRes 4K 30fps yerine ProRes 4K 60fps güncellemesi yapılmış. Bunun haricinde renk değişikliği ve çerçevede kullanılan materyal dışında hiç bir değişiklik yok.

Param çok, ben alırım kardeşim diyorsanız bu sizin bileceğiniz bir şey ama eğer elinizde zaten iPhone 14 pro max varsa ve işinize engel bir durum yoksa bir sonraki iPhone modelini beklemenizi tavsiye ederim. Yani iPhone 16 pro max sizin için daha iyi olabilir.

iPhone 15 pro max yorumları

Siz ne dersiniz? iPhone 15 pro max ile alakalı yorumlarınızı birkaç cümle ile paylaşmak ister misiniz?

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
1
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
iPhone 14 pro max’i olanlar iPhone 15 pro max almalı mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kesinlikle doğdu bir noktaya temas etmişsiniz. Ben de baktım çok fazla bir fark göremedim. Sırf bunun için değil iPhone 14 pro max bence iPhone 12 pro max bile değiştirilmez. Ben de bir tane iPhone xs max var 256 GB, her guncelleme Ile biraz daha fazla yavaşlıyor ama olsun. Bir iPhone olmuş 70 bin TL anasını satim. İnsanız biz de.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!