DV2025 Green Card Başvuru Tarihleri: Sıkça Sorulan Sorular

2023 Green Card başvuru tarihleri 5 Ekim - 8 Kasım! Green Card başvuruları tamamen ücretsiz ve yalnızca resmi site üzerinden yapılabilir. Tüm detaylar burada!

featured

Green Card Başvurusu Yapmak İsteyen İnsanları Şimdiden Büyük Bir Heyecan Kapladı. Çok Yakında DV2025 Çekilişi İçin Green Card Başvuruları Başlıyor!

DV2025 Green Card çekilişi için başvurular, 5 Ekim 2023 ile 8 Kasım 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuruları yalnızca dvprogram.state.gov isimli resmi internet sitesi üzerinden yapabileceksiniz. Bu resmi bir internet sitesi olup, herkes bu site üzerinden formu doldurmak zorundadır.

DV2025 İçin Hazır Mısınız?

DV2024 Green Card çekilişi sonuçları Mayıs ayında açıklandı ve şu an için sonuçların kontrolü yine aynı resmi site üzerinden devam etmektedir. Eğer şansınızı DV2025 için de denemek istiyorsanız, başvuru tarihlerini kaçırmamaya dikkat edin.

Bu arada DV2024 çekilişini kazanmış ve halen evraklarınızı tamamlamamışsanız acele etmenizde fayda vardır. Çünkü DV2023 çekilişini kazanmış olan birçok kişi maalesef greeen card mülakatına giremeden hakkını kaybetti.

Başvurular Tamamen Ücretsiz!

Green Card başvuruları için hiçbir ücret talep edilmez. Bunun için kimseye para vermenize gerek yoktur. Fakat unutmamalısınız ki, başvurularınızı yalnızca resmi web sitesi üzerinden yapmanız gerekmektedir. Üçüncü parti web siteleri veya aracılar, dolandırıcılık riski taşıyabilir.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Green Card çekilişi için belirli başvuru koşulları vardır. Ülkenizin uygunluk durumu, sabıkanızın temiz olması, eğitim seviyeniz ve iş tecrübeniz gibi kriterler başvurunuz için önemlidir. Bunların haricinde ingilizce bilmiyor olmanız bir problem değildir. Amerika’ya gittiğinizde 2-3 yıl içinde bir seviye kat etmiş olursunuz.

Sonuç

DV2024 sonuçlarının kontrolü devam ederken, DV2025 için başvuru tarihleri yaklaşıyor. Başvurular tamamen ücretsiz ve yalnızca resmi site üzerinden yapılabilir. Şansınızı denemek istiyorsanız, 5 Ekim – 8 Kasım 2023 tarihleri arasında başvurunuzu yapmayı unutmayın!

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
DV2025 Green Card Başvuru Tarihleri: Sıkça Sorulan Sorular
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!