Rojbin Erden kimdir? Kaç yaşında? Kürt mü? Oynadığı Diziler!

Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler ve sevgilisi ile alakalı merak edilen soruların cevapları bu haberde! Genç oyuncu Rojbin Erden'in kariyeri, etnik kökeni ve özel hayatı hakkında merak edilen tüm detayları burada bulabilirsiniz.

rojbin erden kimdir

Rojbin Erden ile alakalı özellikle “Kürt mü?” sorusu çok merak ediliyor. Bu içeriğimizde Rojbin Erden kimdir geneli altında en çok merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Rojbin Erden Kimdir?

Son dönemin gözde oyuncularından biri olan Rojbin Erden, hem modellik hem de oyunculuk kariyeriyle dikkat çekiyor. Birçok kişi onun oyunculuk kariyerinin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile başladığını düşünüyor ancak bu doğru değildir.

Rojbin Erden, 2021 yılında Can Evrenol’un yönetmenliğini yaptığı “Çıplak” dizisinin 2. sezonunun 1. bölümünde de rol alarak oyunculuk kariyerine adım attı. Sonrasında ise 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile adından iyice söz ettirdi.

Rojbin Erden Kaç Yaşında?

1996 doğumlu olan Rojbin Erden, 2023 itibariyle 27 yaşındadır. Kimisi İstanbul’da doğdunu söylüyor olsa da aslında Rojbin Erden Muğla’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin Ağrı’da Muğla’ya göç ettiği iddia ediliyor. Bu bilginin doğruluğunu teyit edemedik.

Oyunculuk kariyerine “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisiyle adım atan Erden, Melek karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Tabii ki her oyuncunun yaptığı gibi bir diziyle sınırlı kalmayıp, kariyerine farklı projelerle devam etmeyi planlıyor. Sadece oyunculuk değil, aynı zamanda modellik de yapmaktadır.

Rojbin Erden Kürt Mü?

Rojbin Erden’in etnik kökeni hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak aslen Muğla Bodrumlu olan Erden’in ailesinin Ağrı’dan göç ettikleri tahmin ediliyor.

rojbin erden oynadığı diziler

Rojbin Erden’in Oynadığı Diziler

Erden’in oynadığı tek dizi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” değildir. Bu dizideki performansıyla büyük beğeni topladı, bu doğru.

Ancak 2021 yılında “Çıplak” ve 2023 yılında ise “Yabani” dizisinde Asi karakteri ile ekranlara çıkmıştır.

Tabii ki Özge Özberk, Ertan Saban gibi deneyimli isimlerle aynı kamera karşısına geçmesi onun için büyük bir tecrübe oldu.

Rojbin Erden’in Sevgilisi Kim?

Genç oyuncunun özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Şimdiye dek magazin gündeminde sevgilisiyle dair bir haberle anılmamıştır. Ancak Erden’in evlilik yaşamadığı ve şu an için bekar olduğu bilinmektedir.

Rojbin Erden’in instagram hesabını @rojbinerdn bağlantısına tıklayarak takip edebilirsiniz. Görüşlerinizi birkaç cümle ile paylaşmayı unutmayınız. :)

5
be_end_m
BEĞENDİM
2
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
1
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Rojbin Erden kimdir? Kaç yaşında? Kürt mü? Oynadığı Diziler!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Rojbin Erden’in kürt olup olmadığını bilmiyorum. Çok önemli de değil ancak bildiğim kadarıyla Rojbin ismi Kürtçe bir isim. Rojbin adının anlamı “Gün kokusu” ya da “Aydınlık veren” anlamına geliyormuş. En azından internette öyle yazıyor. Buradan hareketle Rojbin Erden’in kürt olma ihtimali vardır diyebiliriz ama emin değilim.

    Cevapla
  2. 3 Ekim 2023, 00:25

    Çok güzel bir kız. Allah var. Allah sahibine bağışlasın. Umarım Rojbin de sonradan görme sanatçılar gibi olmaz ve bozulmadan yoluna devam eder.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!