Fonksera Kullananlar (Eski adı Brintellix olan ilaç) Kullanıcı Yorumları

Fonksera kullananlar, deneyimlerini ve geri dönüşlerini paylaşıyor! İlacın etkileri, yan etkileri ve genel memnuniyeti hakkında detaylı bilgi almak için fonksera kullanıcı yorumlarına göz atın.

fonksera kullananlar

Antidepresanlar, yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla depresyon tedavisinde kullanılır. Türkiye’de reçeteyle satılan Fonksera da bu ilaçlardan biridir ve yaklaşık 300 TL fiyat etiketine sahiptir. Yan etkileri ciddi olabileceğinden doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır.

Bu içeriğimizde, Fonksera deneyimlerinizi paylaşmanız için bir alan oluşturduk. Aşağıda, bu ilaç ve diğer depresyon ilaçları hakkında sahip olduğumuz genel bilgilere ve kullanıcı yorumlarına yer verdik.

Fonksera Hakkında Temel Bilgiler

İçeriği: 10 mg Fonksera, 12.71 mg vortioksetin maddesini içermektedir.

Kullanım Sebepleri: Fonksera, doktor önerisiyle depresif belirtiler, uyku bozuklukları ve gerçekte olmayan şeyleri görme şikayetleri için kullanılabilir.

Mögöl Yol Açabileceği Yan Etkiler: Bazı yan etkiler arasında kurdeşen, yüzde, dudaklarda ve dilde şişkinlik, nefes alma zorluğu, alerjik tepkimeler, bulantı, anormal rüya görmek bulunmaktadır.

Fonksera Kullanıcı Yorumları

Ayşe D. – “Fonksera ile uyku sorunum büyük ölçüde çözüldü, ancak bazen ilacı aldıktan sonraki yorgunluğu hissedebiliyorum.”

Mehmet K. – “Depresyon semptomlarım bu ilaçla hafifledi, ama ilk günlerde baş ağrısı problemim oldu.”

Seda T. – “Doktorumun önerisiyle Fonksera’ya başladım. Genelde memnunum fakat kilo aldığımı fark ettim.”

Fonksera’nın Kilo Etkisi

Kullanıcıların bir kısmı kilo aldıklarını belirtirken, bazıları herhangi bir kilo değişikliği yaşamadıklarını söylüyor. Ancak ilacın resmi prospektüsünde bu konuda belirtilen net bir bilgi bulunmamaktadır.

Fonksera ve Cinsel Yan Etkiler

20 mg veya daha yüksek dozlarda Fonksera alındığında cinsel yan etkiler yaşanabileceği belirtiliyor. Ancak bu, bireyden bireye değişebilir.

Değerlendirme

Fonksera, daha önceden Brintellix olarak biliniyordu. Bu ilaçla ilgili deneyimlerinizi paylaşarak diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Fonksera Kullananlar (Eski adı Brintellix olan ilaç) Kullanıcı Yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!