AKP ve MHP oylarıyla emeklilere bir darbe daha geldi

Yeşil Sol Parti tarafından meclise sunulan emekli maaşları için düzenleme önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Günden güne artan enflasyon ve gelen zamlarla birlikte her kesimden çalışana zam yapılması gerekiyor. Emekliler için önerilen zam önerisi AKP ve MHP oylarıyla maalesef reddedildi.

featured

Meclis Genel Kurulu’nda emekli maaşlarıyla ilgili yapılan düzenleme önerisi, AKP ve MHP’nin oylarıyla kabul edilmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşları konusundaki önceki açıklamalarının ardından Yeşil Sol Parti, maaşların yeniden düzenlenmesi amacıyla bir grup önerisi sundu. Ancak öneri, mecliste çoğunluğu oluşturan AKP ve MHP tarafından geri çevrildi.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, emeklilerin yaşadığı zorlukları vurgulayarak, ekonomik baskılar altında nasıl hayatta kalmaya çalıştıklarına dikkat çekti. İYİ Parti ve CHP de emeklilerin yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Ayrıca, CHP’nin ekonomik sorunlara yönelik araştırma talebi ve İYİ Parti’nin öğrenci barınma sorunlarına yönelik önergesi de AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, öğrenci barınma sorunlarını gündeme getirerek, öğrencilerin yaşadığı ekonomik zorluklara vurgu yaptı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
AKP ve MHP oylarıyla emeklilere bir darbe daha geldi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!