Nez Demir’in mal varlığına el konuldu: “Mağdurum”

Dilan Polat'ın kara para aklama suçlamasıyla bütün mal varlığına el konuldu ve yurtdışına çıkış yasağı gelmesinin ardından bugün ise savcılık eski iş ortağı ve arkadaşı olan Nez Demir'in ve ailesinin de mal varlığına tedbir amaçlı el koydu. Soruşturma başlatıldı...

Nez Demir’in sosyal medya hesabından ağlayarak yaptığı paylaşım bir anda gündem oldu. Dilan Polat’ın eski iş ortağı ve arkadaşı olan Nez Demir “benim bunlarla bir işim yok” diyerek illallah etti.

Dilan Polat’ın eski iş ortağı Nez Demir, mal varlığına el konulmasıyla ilgili duygusal bir açıklama yaptı. Kendisine ait bir güzellik merkezi işleten Demir, “Maaş ödüyorum, kira ödüyorum. Bana gözaltına alabilirsiniz, ifadeye çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim” diyerek yetkililere seslendi.

Dilan Polat, para aklama iddiaları nedeniyle gündeme gelmiş ve Instagram hesabını kapatarak takipçilerini şaşırtmıştı. Ayrıca, Dilan Polat’ın mal varlığına el konulduğu savcılık tarafından açıklanmış ve yurtdışı çıkış yasağı getirilmişti.

Dilan Polat’tan sonra Nez Demir’in güzellik merkezi de bu süreçte soruşturma kapsamına alındı ve mal varlığına el konuldu. Demir, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, durumunun mağduriyet yarattığını ve incelemenin hızlı sonuçlanmasını istediğini ifade etti.

Bu olay, Dilan Polat ve Nez Demir’in iş ortaklığı geçmişiyle de ilgili tartışmaları gündeme getirdi. İşte Nez Demir’in yaptığı paylaşımdaki ifadeleri:

Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi, 40 yıllık esnaf babama geldi. Ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum… Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Nez Demir’in mal varlığına el konuldu: “Mağdurum”
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!