Son Çağrı: Green Card Başvuruları için Son 3 Gün!

Green Card başvurusu yapacaklar dikkat! 7 Kasım'da bitiyor. ABD'de yeni bir yaşam kurma şansınızı son günlere bırakmayın. Başvuru şartları ve adımları için Jodd Haber'i takip edin.

featured

Amerika Birleşik Devletleri’nin çeşitlilik vizesi olarak bilinen Green Card vizesi için başvuruların bitmesine sayılı günler kaldı.Henüz başvuru yapmadıysanız direkt aşağıdaki bağlantıya tıklayarak işlemlerinizi başlatın.

Her yıl dünya genelinde yüz binlerce insanın umudu olan bu vize için 4 Ekim 2023’te başlayan başvuru süreci, 7 Kasım 2023 tarihinde sona erecek.

Jodd Haber editörü olarak, başvuru sürecinin son günlerinde yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle, son güne bırakılmamasını tavsiye ediyorum.

Green Card Başvurusu Formu

ABD Göçmenlik Bürosu, başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken önemli noktaları ve başvuru şartlarını hatırlatırken, Jodd Haber olarak biz de okurlarımız için bu süreci detaylıca ele almıştık.

Başvurularını henüz tamamlamamış olanlar, resmi Green Card başvuru portalı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Resmi başvuru sitesi şu şekildedir:

https://dvprogram.state.gov

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Son Çağrı: Green Card Başvuruları için Son 3 Gün!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ben iki sene önce green card başvurusu yapmış ve kazanmışım. Ancak DS-260 formunu eksiksiz ve tam bir şekilde doldurmama rağmen bir türlü bana mülakat tarihi gelmedi. Doğal olarak bu sene green card hakkım da yandı.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!