Dilan Polat aylık ne kadar para kazanıyor diyenler toplansın!

Dilan Polat aylık ne kadar para kazanıyor diye merak edenler için yeni bilgiler ortaya çıktı. Dilan Polat, savcılıkta verdiği ifadede ağlayarak aylık 150-200 bin TL kazandığını iddia etti. Muhasebecisi Ahmet Gün ise 300 bin TL maaş aldığını belirtti. İşte detaylar...

featured

Yaklaşık 1 aydır Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile alakalı emniyetteki sorguları tamamlandı. Haklarında “vergi kaçakçılığı”, “kara para aklama”,” yasa dışı bahis” ve “örgüt kurma” gibi iddialar var.

Toplamda 24 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda aralarında Dilan Polat, Engin Polat, Ahmet Gün, Sıla Doğu gibi isimlerin de olduğu 18 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Savcılığın soruşturması sonrasında Dilan Polat’ın aylık ne kadar kazandığı da ortaya çıktı! Sosyal medyada paylaştığı videolarda günlük 1 milyon lira kazanıp 750 binini harcıyorum diyen Dilan Polat, savcılığa “ağlayarak” aylık kazancının 150-200 bin TL olduğunu söylemiş.

Dilan Polat, kendisi ile alakalı iddiaların hiç birini kabul etmeyerek, şirketi eşi Engin Polat’ın yönettiğini ve kendisinin de reklam yüzü olduğunu şu ifadelerle belirtti:

Şirketlerin hareketleri, para giriş çıkışlarıyla eşim ve muhasebe birimi ilgileniyor. Ben para işlerine karışmam. Ticari işlerle bir ilişkim yok. Ben reklam yüzüyüm.

 Engin Polat ise ifadesinde ticaret yaptığını ve şirketler açıp kapattığını ve bu şekilde para biriktirdiğini söyledi.

Öte yandan şirketin muhasebecisi olan Ahmet Gün, kendisi hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek şirketin Engin Polat’a ait olduğunu ve onların söylediklerini yaptığını söyledi. Ahmet Gün, sorgusunda aylık maaşının 300 bin TL olduğunu belirtti.

Böylelikle Dilan Polat, kendi muhasebecisi olan Ahmet Gün’den daha az para kazandığını iddia etti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dilan Polat aylık ne kadar para kazanıyor diyenler toplansın!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!