Bentonit kil kullananlar, bentonit kili kullanıcı yorumları

Bentonit kil nedir? Bu yorum haber içeriğinde farklı markalara ait bentonit kil kullananlar, bu ürün ile alakalı görüşlerini, şikayetleri ve yorumları paylaşıyorlar. Siz de bentonit kilini kullandıysanız, kullanıcı yorumları bölümünden görüşlerinizi paylaşarak, katkı sağlayabilirsiniz.

bentonit kili kullananlar

Bentonit kili, montmorillonit minerali içeren ve volkanik külün su ile etkileşimi sonucu oluşan bir çeşit şişebilen kil türüdür. Biz burada bu kilin detaylarından ziyade son zamanlarda cilt bakım ürünleri içinde kullanılmasından dolayı insanların bu ürünler hakkında neler düşündüğünü tartışmak için bu içeriği oluşturuyoruz.

İnternette birçok farklı markaya ait bentonit kil krem ya da maske bulunuyor. Egzamadan sedef hastalığına, silislerden cildi yumuşatmaya kadar birçok konuda oldukça etkili bir madde olduğu iddia ediliyor.

Aslında bentonit kilinin faydaları çok fazla olsa da işlendikten sonra etkileri ne kadar kalıyor o konuyu tartışmak gerekir. Yani içine başka bileşenler dahil olunca etkileri değişebilir ya da başka yan etkileri ortaya çıkabilir.

Türkiye’de Aztec Secret Bentonit Clay, Lafune Bentonit Kili, Misbahçe bentonit kili, Bade Natural cilt kili ve daha birçok markaya ait farklı ürünler, farklı fiyatlarla satılıyor. 55 TL’den 550 TL’ye kadar farklı fiyat aralıklarında, farklı boyutlarda bu ürünleri temin edebilirsiniz.

Ancak her zaman satın almış olduğunuz ürünler işe yaramayabilir. Ya da bazı markaların ürünleri daha etkili olurken bazıları içinde kullandıkları bileşenlerden dolayı hiç bir etki göstermeyebilir.

Bu nedenle bentonit kil kullananlar başlıklı bu içeriğimizde, sayfanın altında bulunan kullanıcı yorumları bölümünde bu ürün ile alakalı insanlar görüşlerini paylaşıyorlar.

Bentonit kil kullananlar

Sizler de bentonit kil ile alakalı yorumlarınızı veya merak ettiğiniz diğer konuları paylaşarak bu içeriğe katkı sağlayabilirsiniz.  Mümkünse ürünün markasını, nereden aldığınızı ve ne gibi problemlerle karşılaştığınızı belirtirseniz daha faydarlı bir içerik oluşturabiliriz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bentonit kil kullananlar, bentonit kili kullanıcı yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!