Dilan Polat Estetik şikayetleri gittikçe artıyor, insanlar çözüm bekliyor!

Dilan Polat ve Engin Polat'ın hapse girmesinden sonra dilan polat estetik merkezi ve şubeleri ile alakalı şikayetler de artmaya başladı. Son 1 haftada onlarca dilan polat şikayet konusu açılırken henüz bu şikayetlere bir çözüm üretilmiş değil. İşte detaylar...

dilan polat estetik şikayetleri

Dilan Polat’ın estetik merkezleri ile alakalı son günlerde Şikayetvar.com sitesinde onlarca şikayet yapıldı. Genelde yapılan hizmetle alakalı para iadesi almak istediğini belirten müşteriler aldıkları hizmetten memnun kalmadıklarını belirtmişler.

Dilan Polat şikayetleri artıyor

Bazı kullanıcılar son zamanlarda Dilan Polat ile alakalı çıkan haberlerden dolayı gitmek istemediğini belirterek almış oldukları paketin iptal edilmesini talep etmiş ve bu nedenle şikayet konusu açmışlar.

Havva” isimli bir müşteri “Dilan Polat Estetik Kavacık Şubesi Personel Şikayeti” başlıklı şikayet konusunda 1 saatlik seansın yarım saatte bitirilmeye çalışıldığını belirterek her defasında ise farklı kişilerin seansa geldiğini belirtip yapılan işin profesyonel olmadığını dile getirmiş.

Dilan Polat Kavacık şubesi personel şikayet

Burcu” isimli bir başka müşteri ise “Dilan Polat Estetik Aldığım Hizmetten Memnun Kalmadım” başlıklı şikayet konusunda almış olduğu paketten memnun kalmadığını ve son zamanlarda çıkan haberlerden dolayı almış olduğu tüm seansların ücret iadesini talep etmiş.

Dilan Polat Estetik Kayseri Lazer Epilasyon islemi iptali

Hilal” adındaki müşteri ise “Dilan Polat Estetik Kayseri Lazer Epilasyon İşlemi İptali” başlıklı dilan polat estetik merkezi şikayet konusunda lazer epilasyon paketini satın aldığını, seansın başlamadığını ve 14 günlük yasal süreç içinde paketin iptal edilmesini talep ettiğini fakat 5200 TL’lik paketin iadesinin yapılmadığını belirterek mağdur olduğunu belirtmiş.

Dilan Polat Estetik Aldığım Hizmetten Memnun Kalmadım

Bunlar gibi onlarca şikayet son 1 hafta içinde Şikayetvar.com sitesinde Dilan Polat Estetik Merkezi ile alakalı yapılmış ve çözüm bekliyor. Son zamanlarda yaşanan olayların da alınan hizmetlerin aksamasında etkili olduğu tahmin ediliyor.

Dilan Polat Estetik Merkezi Şikayetleri

Henüz bu şikayetlerin hiç birine çözüm üretilmemiş veya cevap verilmemiş. Siz de aşağıda bulunan yorum alanında bir hizmet satın almışsanız veya dilan polat estetik merkezleri ile alakalı bir problem yaşamışsanız bunları dile getirebilirsiniz.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Dilan Polat Estetik şikayetleri gittikçe artıyor, insanlar çözüm bekliyor!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Dilan Polat’ın estetik merkezleri ne oldu bilmiyorum ama bu şekilde devam ederse sadece Dilan Polat Estetik şubelerinin değil, başka güzellik merkezleri de insanları mağdur edecek. Son zamanlarda çok fazla insan çok kısa zamanda milyarlar kazandı. Bu kadar kısa zamanda bu kadar para kazanmak normal değil. Bakalım daha neler çıkacak karşımıza.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!