Cosmed atopia cleansing oil kullananlar, yorumları ve şikayetleri

Cosmed ürünleri arasında belki de en çok sevilen kozmetik ürünü olan cosmed atopia cleansing oil ile alakal bu yorum haber içeriğimizde cosmed cleansing oil kullananlar, bu ürün ile alakalı kullanıcı yorumları ve -varsa- şikayetleri paylaşıyorlar. İşte yüz temizleme yağı ile alakalı merak edilenler...

cosmed atopia cleansing oil kullananlar

Yüz temizleme ürünü olan cosmed atopia cleansing oil ile alakalı bu içeriğimizde merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabileceksiniz. Adından da anlaşılacağı üzere bu ürün bir yüz temizleme yağıdır.

İnternette 200 ml, 400 ml ve 1000 ml seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Şu anda 400 ml olan ürünü 411,90 TL gibi bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

İnternette cosmed atopia cleansing oil kullananlar arasında, bu ürünün sivilce yaptığını söyleyen birçok kişi var. Yan etkileri arasında böyle bir şey olabilir. Kullanmadan önce dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Kuru ciltler için pek tavsiye edilmiyor. Yağlı ciltleri iyi temizlediği, makyajları gayet güzel çıkarttığını internetteki yorumları okuduğumuzda görüyoruz.

Gözün içine kaçtığında hafif bir yanma hissi geliyormuş. Az önce söylediğim gibi sivilce olayını herkes yaşamıyor. Bazı insanlarda sivilce yaptığı belirtilmişse de hiç bu şekilde bir problemle karşılaşmadığını da söyleyenler var.

Lütfen sizler de aşağıdaki kullanıcı yorumları bölümünden, bu ürün ile alakalı görüşlerinizi belirterek, başkalarına yardımcı olunuz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Cosmed atopia cleansing oil kullananlar, yorumları ve şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!