Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal neden tutuklandı?

Ulaş Ünal kimdir? Birçok kişi ulaş ünal neden tutuklandı ve ulaş ünal tutuklandı mı gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Sizler için olayın iç yüzünü araştırdık. İşte detaylar...

featured

Ünlü televizyon dizileri ‘Sıfır Bir‘ ve ‘Kıyma‘nın oyuncusu Ulaş Ünal, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilen hırsızlık olayı nedeniyle tutuklandı.

Üzücü olay, Ankara’da avukatlık yapan Yunus Levent Küfüdür‘ün Adana’ya gittiği bir düğün sonrası, Ankara’ya dönüş yolunda yaşandı.

Yunus Levent Küfüdür, havalimanının güvenlik kontrolü esnasında cüzdanını X-Ray cihazına koyduğu esnada çalındığını belirtti. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, Ulaş Ünal, avukat Küfüdür’ün cüzdanını alarak olay yerinden uzaklaştı.

Ulaş Ünal, ‘Kıyma‘ dizisinde uyuşturucu nedeniyle hapse düşen bir gencin rolünü üstlenmişti. Cüzdanı çalınan avukat Küfüdür, yaşadığı bu talihsiz olay karşısında, ‘Eğer bana söyleseydi, daha fazlasını verirdim.‘ şeklinde tepki gösterdi.

Ulaş Ünal, hırsızlık suçlamasının yanı sıra uyuşturucu ile ilgili suçlamalardan dolayı da tutuklandı. Bu olay, oyuncunun hayranlarını ve izleyicilerini büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sıfır Bir oyuncusu Ulaş Ünal neden tutuklandı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Kasım 2023, 01:26

    Keşke böyle bir şey yaşanmasaymış. Ne güzel bir şekilde oyunculuk kariyerine başlamışsın. Belki ilerleyen zamanlarda daha güzel yerlere gelecektin. Ama kim bilir nasıl bir sıkıntıya düşmüştü!

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!