Bim’de satılan Tecno Spark GO telefon nasıl alınır mı?

tecno spark go kullananlar

Bim’de 1 Mart 2024 itibariyle Tecno Spark GO 2024 modeli satışa sunulacak. Eskiden Tecno Spark GO 2023 modeli zaten satıştaydı. Bu modelde ise RAM’i 3 GB’tan 4 GB’a çıkarmışlar. Biraz daha güncelleme ve geliştirme yapılmış.

Fiyat açısından baktığınızda şu anki Türkiye şartlarında gayet iyi bir fiyata sahip olduğunu söyleyebiliriz. İleride Google, Huawei telefonlarına yaptığı gibi Play Store ambargosunu bunlara da koymazsa yine tekrar ediyorum, fiyatına göre iyi bir telefondur.

Tabii ki Samsung kalitesi beklemek doğru olmaz. Alacağınız telefona vereceğiniz para belli. Daha önce kullanmış olanların yorumlarını da mutlaka okuyun. Eğer teknik servis, garanti gibi konularda sıkıntıları yoksa özellikle telefonla çok işi olmayanların alabileceği bir telefondur.

tecno spark go 2024 telefon yorumlari
tecno spark go 2024 telefon yorumları

Tecno spark go yorumları

Daha önce de tecno spark go 2024 kullanıcı yorumları başlıklı konuda ürün ile alakalı teknik özellikleri, kamera detaylarını filan paylaşmıştık. Siz de aşağıdaki yorum alanından Tecno Spark GO 2024 model telefon ile alakalı merak ettiğiniz soruları sorabilir, görüşlerinizi diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bim’de satılan Tecno Spark GO telefon nasıl alınır mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!