Ela Rümeysa Cebeci Aslen Nereli? Babası Kimdir?

featured

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. 35 yaşında olan Cebeci, televizyona çıkmadan önce 2010’lu yılların başında İstanbul FM’deki radyo programıyla tanındı.

Kariyerine TRT 1’de muhabir olarak başlayan Ela Rümeysa Cebeci, oyunculuk kariyerine de adım attı. İlk televizyon rolü 2011 yılında “Kanıt” dizisinde olmuştur.

Aynı yıl “Nuri” dizisinde rol almış, 2012 yılında ise “Fetih 1453” filmiyle oyunculuk kariyerine devam etmiş ve son olarak da “Şevkat Yerimdar” dizisinde rol almıştır.

Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan Ela’nın Instagram’da 1.2 Milyon takipçisi bulunmaktadır.  Instagram hesabına şuraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Cebeci şu anda Nişantaşı Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Ayrıca Başkent Üniversitesi’nde İletişim Eğitmeni olarak görev yapıyor. Habertürk’te sunuculuk yapan Cebeci kariyerine sunucu olarak devam ediyor.

Ela Rümeysa Cebeci’nin babası hakkında yaptığım araştırmalar neticesinde bir bilgiye ulaşamadım. Ama aslen kendisinin İstanbul’lu olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada konu dışı yorumlarımı da paylaşmak istiyorum. Ela Rümeysa’nın Şevkat Yerimdar dizisindeki oyunculuğunu çok beğenmiştim. :)

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ela Rümeysa Cebeci Aslen Nereli? Babası Kimdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!