İtalya’da korona nedeniyle ölenlerin sayısı Çin’i geçti

jodd son dakika haberler
jodd son dakika haberler

Çin’de ilk olarak görülen Koronavirüsü, Çin’de büyük karantina uygulaması nedeniyle büyük oranda kontrol altına alındı. İlk başlarda günlük binlerce yeni vakanın görüldüğü Çin’de son 1 haftadır vaka sayısı iki basamaklı rakamları geçmemektedir. Bu çok iyi bir şeydir.

Fakat dünyaya baktığımızda başta İtalya olmak üzere Almanya, İspanya, İran, Amerika ve diğer avrupa ülkelerinde durum hiç de iç açıcı değildir. 19 Mart 2020’de paylaşılan rakamlara göre İtalya’da toplam ölü sayısı virüsün çıktığı Çin’i geçerek 3,405’e ulaştı.

19.03.2020 KORONA RAKAMLARI

19 mart 2020 korona olu hasta sayisi
19 mart 2020 korona olu hasta sayisi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarına göre bugün ülkemizden 2 kişinin daha koronavirüse yakalanarak toplam sayının 193 olduğu, bunlardan 1 kişinin daha hayatını kaybederek toplam ölü sayısının ise 3 olduğu ifade edildi.

Çin’de bugün kişi daha hayatını kaybederek toplam ölü sayısı 3,245 oldu. Çin’i 3,405 kişi ile İtalya, 1,284 ölü sayısı ile İran ve onları da 803 ölü sayısı ile İspanya takip ediyor.

Kara Kuvvetleri Komutanı Hayatını Kaybetti

Türkiye’de bugün hayatını kaybeden vatandaşımızın ismi belli oldu. Sosyal medyada günlerdir konuşulan bu konuya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklık getirerek eski kara kuvettleri komutanı olan 79 yaşındaki Aytaç Yalman’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
İtalya’da korona nedeniyle ölenlerin sayısı Çin’i geçti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!