Elon Musk Korona için Çılgın bir öneride bulundu

elon musk korona
elon musk korona

Tesla ve SpaceX’in sahibi olan Elon Musk, twitter hesabından “ihtiyaç duyulursa koronavirüs hastaları için suni solunum cihazı üreteceğiz” ifadelerini kullandı. Bu twite ise ilk önce New York City belediye başkanı Bill de Blasio ise bu teklifi kabul edeceklerini ve satın alacaklarını söyledi.

Çılgın projeleri ile adından son yıllarda sıkça söz ettiren Elon Musk, böyle birşeyi zaten uzay araçları için yaptıklarını fakat bunu kişisel kullanım için üretmeleri için biraz zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek yaşam destek ürünlerinin bir parçası olan suni solunum cihazları üretebileceklerini söyledi.

Senin yardımına ihtiyacımız var

New York belediye başkanı De Blasio twitter üzerinden Musk’ı da etiketleyerek Amerika’nın ciddi problem ile karşı karşıya olduğunu. Bununla mücadele etmek için ellerinden geleni yaptıklarını fakat suni solunum cihazlarına da birkaç hafta içinde çok ihtiyaçlarının olduğunu ve Elon Musk’a senin yardımına ihtiyacımız var mealinde bir tweet attı.

New York’ta Vakalar Artıyor

New York City, iş adamlarının ve çokça seyahat eden kişilerin yaşadığı bir bölgedir. Amerika’nın ekonomi başkenti de denilebilir. Bu bölgede çok hızlı bir şekilde koronavirüs vakası artmaya başladı. Son 1 hafta içinde New York’ta vaka sayısı bugün 1200 yeni vakayla 4,159’a ulaştı.

New York eyaletinin valisi Andrew Cuomo ise akşam 8’den sabah 5’e kadar her yerin kapatılması gerektiğini ve sokağa çıkma yasağı önergesini imzaladı. Bundan böyle New York’ta çalışanların yüzde 75’i evlerinden çalışmaya devam edecekler.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Elon Musk Korona için Çılgın bir öneride bulundu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!